Birtijaške čakule

Pa eto bas zato sto je toliko to bitno je nebitno. Ne vidim s cim to ima veze oko teme o kojoj se ovdje vodi rasprava. Imam vise nego dovoljno godina da znam prepoznat da li mi netko nesto ozbiljnim tonom pise ili se zajebava. Ako iz konstrukcije mojih recenica vidis da imam 18 onda imam 18. Ako vidis da imam,vise onda imam vise.
Hajd kad tak znas koliko ja imam god...

Pa kad ti netko govori da si jadan, ljigav, imas problem s mozgom. Ne znam, izgleda da su to ovdje komplimenti. Pa mozda da ih i ja pocnem onda dijeliti drugima?
A u PM , da ti znaš sto je meni sve Sombrero izgovorio , bolje da ti ne pričam . Ako to tebe vrijedja u ovoj Birtiji , onda nisi za birtiju , Odi tamo na sex , piši recenziji , pitaj : jel bio tko po 100 puta i tako dalje .
Ovdje se ljudi zajebavaju i tako je ova tema i postavljena , ako jebes druge onda moraš biti spreman i primiti segu na svoj račun , a čovjek koji ne zna prihvatiti zajebanciju na svoj račun onda nije za zajebanciju .

posljednja izmjena:
A u PM , da ti znaš sto je meni sve Sombrero izgovorio , bolje da ti ne pričam . Ako to tebe vrijedja u ovoj Birtiji , onda nisi za birtiju , Odi tamo na sex , piši recenziji , pitaj : jel bio tko po 100 puta i tako dalje .
Ovdje se ljudi zajebavaju i tako je ova Tena i postavljena , ako jebes druge onda moraš biti spreman i primiti segu na svoj račun , a čovjek koji ne zna prihvatiti zajebanciju na svoj račun onda nije za zajebanciju .
i ti meni. i to prvi

Ovdje se ljudi zajebavaju i tako je ova Tena i postavljena , ako jebes druge onda moraš biti spreman i primiti segu na svoj račun , a čovjek koji ne zna prihvatiti zajebanciju na svoj račun onda nije za zajebanciju .
ja ne pricam o birtiji. Vec o temi recenzije Latine. No moglo bi se i o birtiji pricat. Znaci sto god se kaze kome u birtiji to je sve zeka jel. Dobro da znam.
Tako da moja preporuka da s ovlastima moda pogledas tu temu jer je nema. I onda lijepo banas Cobru radi vrijedjanja.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh