Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bilo po zadnjem popisu stanovnista iz 2010. ili 11. ako se ne varam. Uzevsi u obzir da je brojano stanovnistvo samog Beograda (centra); preciznije oko 10 opcina mislim.Beograd ima 1,37 mil stanovnika , veliki je grad , ima predivan smještaj na uzvisini na dvije rijeke . Za zabavu preporučujem splavove na Savi . Za klopu je dobro svugdje
Za akciju pitajte diskretno recepcionera u hotelu , taxistu ili konobara na splavu , ne trebaju vam nikakvi oglasnici.
Preporucio bih jedan mali restorancic/caffe u Adi Huji, tik uz Dunav.Za jelo Dva jelena najbolji...
Ali ono.. Ceste katastrofa, rupetina na rupetini, ljudi se voze bez ikakvih pravila, fasade zgrada u kurcu, liftovi u kurcu, stalno se pere lova na nekim kvazi fontanama(to su pokipili od Bandica), gradski prijevoz katastrofa, bez redosljeda, jos od 2.svj rata... Inace Dorcol kao najljepse naselje....
Na splavovima ne bijah nikada, bez zajebancijenije moj dzir..a i splavovi su oronuli camci sa hrpetinom smeca, uginulih ptica, granja uokolo...
Na splavovima ispod Brankovog mosta ne bi popila nesto ni da oni meni plate, al zato Zemun lijep ko slicica
I pogled sa Kalemegdanske terase restorana
Jesu u paketu i kučni ljubimci Pitam.za Patkacijena: 2.998 kn
približno: € 400
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Kat: 6
Prikaži manje
Opširnije o oglasu
Funkcionalan jednosoban stan površine 40 m2 na šestom katu na odličnoj lokaciji. Stan se iznajmljuje namješten i opremljen svim aparatima. Sastoji se od dnevnog boravka/spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, kupaonice i velike terase. Stan se može koristiti za stanovanje ali i...
Najmodavac nije dovrsio... Radi se o stanu u novoj galeriji
Nisu patak, evo bas to mi je sad profiltriralo...Jesu u paketu i kučni ljubimci Pitam.za Patka
Ajd jucer me prevarilo...a danas tekma ..kako gledati bez piva..pobjedimo kako slavit bez piva...izgubimo kako tugu ubiti bez piva..daj savjet..Jura je kroner...a ti si gospon kog je prevarilo...
Dobro je znatiNisu patak, evo bas to mi je sad profiltriralo...
Iskreno več su počele.trube.po ulici i ono malo ptica što cvrkuču ne cujemAjd jucer me prevarilo...a danas tekma ..kako gledati bez piva..pobjedimo kako slavit bez piva...izgubimo kako tugu ubiti bez piva..daj savjet..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|