Patak
Well-known member
Ja te shvačam da patiš od SIG FrendeE velika sreca stigla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja te shvačam da patiš od SIG FrendeE velika sreca stigla...
Kako..kako...Ja te shvačam da patiš od SIG Frende
Pa moj je tarot .iznad tebeKako..kako...
Ma bravo..dobro pogadjas...Pa moj je tarot .iznad tebe
PonekadMa bravo..dobro pogadjas...
Miro ja samo.te gledamMa bravo..dobro pogadjas...
I da cujem sta si vidio...Miro ja samo.te gledam
Pogledaj ispod komentarI da cujem sta si vidio...
Ma ti si pravi frend...Da sam ja SIG ja bi se smilovao Miromožemo
Beograd ima 1,37 mil stanovnika , veliki je grad , ima predivan smještaj na uzvisini na dvije rijeke . Za zabavu preporučujem splavove na Savi . Za klopu je dobro svugdjeFora je da Beograd ima 3-4 puta vise stanovnika od Zg-a.
Ako se ne varam oko 3 milijuna ljudi trenutno zivi u Beogradu, a tko nije bio ne moze si ni zamisliti koliki je grad.
Ma je, vidi se jako lijepo kad ulazis u grad ali mislilm da to ni sad nakon 4 godine nisu zavrsili, znaci opet pranje novca... Ja osbno tamo nikad ne bih kupila stan, pa to kao da u Mamutici kupujes...preevise stanara oko mene...Ovo što grade Beograd na vodi, to lijepo izgleda. Velik projekat.
Jutro Kozjak i ostali...Bog daj ljudi!
U lezecem...vikend pa me pivo zajebalo..postao sam kao Jura kroner...Jel Mirozemo u niskom startu?
Jura je kroner...a ti si gospon kog je prevarilo...U lezecem...vikend pa me pivo zajebalo..postao sam kao Jura kroner...
Zašto ne, u Kuli Beograd, već su je skoro završili.Ma je, vidi se jako lijepo kad ulazis u grad ali mislilm da to ni sad nakon 4 godine nisu zavrsili, znaci opet pranje novca... Ja osbno tamo nikad ne bih kupila stan, pa to kao da u Mamutici kupujes...preevise stanara oko mene...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|