Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam frende , ali razmisli 2x , da li zaista želiš posuditi novac od meneImaš 100 eu za posuditi
Uzmi pretplatu u HNK-a.Ajd jucer me prevarilo...a danas tekma ..kako gledati bez piva..pobjedimo kako slavit bez piva...izgubimo kako tugu ubiti bez piva..daj savjet..
Koliko mi je poznato , čuo sam od prijatelja da mlada dama baš ne voli cjenkanjaDa ih naplatim SiG u naturi?
Evo kandidata...Baš mi ličiš na plahu djevojčicu , ali mislim da je to podvojena ličnost, mora da neki tajni napitak budi zvijer u tebi
A to mi je deformacija , možeš onda na Ti !Ne morate mi se obracati sa Vi, nemam bas tako puno godina
Kakvog kandidata tražite dragi gospodine ?Evo kandidata...
Duhovitog, opuštenog, koji je zabavan prije nego počne piti i dok pije...kad popije dopušta mu se remećenje javnog reda i mira do kazni 50 DM.Kakvog kandidata tražite dragi gospodine ?
Ovo je neki novi nivo kako bi ja objasnila idealnogDuhovitog, opuštenog, koji je zabavan prije nego počne piti i dok pije...kad popije dopušta mu se remećenje javnog reda i mira do kazni 50 DM.
Ko je ta.. Ma neee..kakva crna Kristinka...Ehhhh , Kristinka .
Jedna od najljepših djevojaka u gradu, ali slike nisu njezine . Ima nekoliko tetovaža ,
Pogledajte prilog 1866
Naravno i bezpovratnoImam frende , ali razmisli 2x , da li zaista želiš posuditi novac od mene
Tina - Kristina , otprilike tako . Uvijek ista prema novima , ali poslije može i kućne posjete, hoteli , restorani, poslovni partneri , sve se može dogovoriti.Ko je ta.. Ma neee..kakva crna Kristinka...
Ova nakvarcana prepicketina
Kopiraju te patak...Od kad sam tu sve više nadimaka Životinjskog porjekla
O čemu da razmislim točnoImam frende , ali razmisli 2x , da li zaista želiš posuditi novac od mene
Ok , kako ćeš odraditi dug , možeš birati između teških fizičkih poslova ili dostavaNaravno i bezpovratno
Kuham kavuOk , kako ćeš odraditi dug , možeš birati između teških fizičkih poslova ili dostava
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|