Sisata i guzata
Well-known member
Marija je upravo vecinu na forumu nazvala "djedovima"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad pa ni tad ne pričaj s babama. To sve tajni agenti. Kada idem u takve pohode ne pričam s nikim. Stvari nisu onakve kakvima se čine. Te babe gorje od jugoslavenske udbe i ruskog kgb-aMozart ..spremam se kod Sig..daj neki savjet...
zajebancija,sorryMa jel ovo od Sombia..
Sve tocno.... Nema onoga kuda ideteNikad pa ni tad ne pričaj s babama. To sve tajni agenti. Kada idem u takve pohode ne pričam s nikim. Stvari nisu onakve kakvima se čine. Te babe gorje od jugoslavenske udbe i ruskog kgb-a
Ma jednom imala oglasa da neće starije od 35 . Znam da su neki pisali recenzije zasto nisu došli s dignutim do nje.Marija je upravo vecinu na forumu nazvala "djedovima"
jbg obećao sigi da neću dati nikomeOho ...a ona pickica Sombi mi nije htio dati br...
Hoces kazati da je Mozart baba..Nikad pa ni tad ne pričaj s babama. To sve tajni agenti. Kada idem u takve pohode ne pričam s nikim. Stvari nisu onakve kakvima se čine. Te babe gorje od jugoslavenske udbe i ruskog kgb-a
Hvala mirek, o ovome nisam ni razmisljo. Jura pa zar takvo misljenje o meni imas, a ja te na sigicinom profilu onako gurnem u vatruHoces kazati da je Mozart baba..
Slušaj, zadnjih 50 godina ništa se nije promjenilo. Ništa se nije promjenilo od kad je svijeta i vijeka. Njeno je da vlaži a njegovo da štrca. Nemoj koristiti Sombijeve sandale i kapato i to je uglavnom to. Samo navali.Mozart ..spremam se kod Sig..daj neki savjet...
Ima dobre sise.Moja nova igracka
Krivo si shvatioHoces kazati da je Mozart baba..
I ti si krivo shvatio. Reko sam da ne priča s babama mislio sam na babe u zgradi u liftu koje sretne da ne priča s njima.Hvala mirek, o ovome nisam ni razmisljo. Jura pa zar takvo misljenje o meni imas, a ja te na sigicinom profilu onako gurnem u vatru
Prije početka konverzacije sa Jurom poželjno je provjeriti u kojem se kvadrantu nalazi. Jura, jel se pilo danas malo?Hoces kazati da je Mozart baba..
Nisam, al nikad nije kasno.Prije početka konverzacije sa Jurom poželjno je provjeriti u kojem se kvadrantu nalazi. Jura, jel se pilo danas malo?
Ja danas ni kapi...Nisam, al nikad nije kasno.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|