Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sta mi vrijedi kad neprima ove od 70+...Eno nam i Marije na forumu, nudi pušenje.
Di, šta? Kolko ? Imaš broj? Jel bio tko?Eno nam i Marije na forumu, nudi pušenje.
Nema veze Miro, ja samo takve volimE sta mi vrijedi kad neprima ove od 70+...
E sta mi vrijedi kad neprima ove od 70+...
Za Mira mi je draže nego da sam ja.Nema veze Miro, ja samo takve volim
Oho ...a ona pickica Sombi mi nije htio dati br...Za Mira mi je draže nego da sam ja.
Narastao sam sada preko 190...Nema veze Miro, ja samo takve volim
Vratio si se na visinu od regrutacije u vojsku Kraljevine Jugoslavije?Narastao sam sada preko 190...
Na trgu upravo svira "moj lipi andele"... Prekrasno...
E kozjak bas si mi pomoga...Sig se srce omeksalo a sad ti tak da se predomisli...Vratio si se na visinu od regrutacije u vojsku Kraljevine Jugoslavije?
Necu Miro... Ja nisam Mozart, ja drzim rijecE kozjak bas si mi pomoga...Sig se srce omeksalo a sad ti tak da se predomisli...
Ma neće, ako išta valja kod nje onda je to riječ. Stvarno mislim da se drži onoga što kaže.E kozjak bas si mi pomoga...Sig se srce omeksalo a sad ti tak da se predomisli...
Ajd lijepo je zivjeti u nadi...Ma neće, ako išta valja kod nje onda je to riječ. Stvarno mislim da se drži onoga što kaže.
Miro sto se mene tice to je dogovoreno... Od vikenda pa nadalje....Ajd lijepo je zivjeti u nadi...
Nemoj kao Sombiii sad čekat duge rukave i prvi snijeg u Zg. Vidiš da Herkul Gibson planira strahoviti ulet i ne misli više izlaziti iz stana.Ajd lijepo je zivjeti u nadi...
Sad kad Miro dobije na kladionici....Nemoj kao Sombiii sad čekat duge rukave i prvi snijeg u Zg. Vidiš da Herkul Gibson planira strahoviti ulet i ne misli više izlaziti iz stana.
I ata ti vrijedi kad bira s kim oce seks a 300 traži za pusenje sam .Eno nam i Marije na forumu, nudi pušenje.
Dođeš i ako kaže nema sexa, ti kažeš nema pušenja i iskrcaš je.I ata ti vrijedi kad bira s kim oce seks a 300 traži za pusenje sam .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|