Kozjak Dida
Well-known member
Ok, možete ga pitati što hoćete.Nisam, al nikad nije kasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, možete ga pitati što hoćete.Nisam, al nikad nije kasno.
ja ni kapi 28 godinaJa danas ni kapi...
Ma vidim Juru baca malo nastranu...Prije početka konverzacije sa Jurom poželjno je provjeriti u kojem se kvadrantu nalazi. Jura, jel se pilo danas malo?
Jesi ti onaj bobo iz one parodije na gospodar prstenova . Kad mu onaj kaže skidaj gaće sad ću da te jebem, a bobo mu kaže da on hoće probat nešto novo nešto divlje
Nadam se da se u prvih 30 nisi namirio za 2 života, kao neki...ja ni kapi 28 godina
komunikacija je baš pravi gfe haha.ženska je superVentura pita Mariju P jel ima GFE
E... Izvristala sam sekomunikacija je baš pravi gfe haha.ženska je super
skoro hahaNadam se da se u prvih 30 nisi namirio za 2 života, kao neki...
Sombi si vidio kazala Sig da ce me primit...ja ni kapi 28 godina
vidio. i patim. al sretan zbog tebeSombi si vidio kazala Sig da ce me primit...
Bravo. Nije to lako.skoro haha
Mozda jel hoces da te karam,klosaru jedanJesi ti onaj bobo iz one parodije na gospodar prstenova . Kad mu onaj kaže skidaj gaće sad ću da te jebem, a bobo mu kaže da on hoće probat nešto novo nešto divlje
Bobo nemoj tako, kolega se još traži ili ga traži, ne zna se još.Mozda jel hoces da te karam,klosaru jedan
Konacno da netko ode.Sombi si vidio kazala Sig da ce me primit...
Nisam klošar . I necu. Jedino ako mi daš 600€ za duševne boli možeš , al iskaram i ja tebe pa smo quitMozda jel hoces da te karam,klosaru jedan
Sta cu mu ja,neka istrazuje malo.hahahahahBobo nemoj tako, kolega se još traži ili ga traži, ne zna se još.
To mu je u ugovoru.Konacno da netko ode.
Znas sto ti jde ciniti kad se vratis od Sig?!
Jbt..mod ga salje zubaru..Ventura pita Mariju P jel ima GFE
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|