Kozjak Dida
Well-known member
Čestitam.Svakom... No, to je privatna stvar sto bi Venty rekao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čestitam.Svakom... No, to je privatna stvar sto bi Venty rekao
HvalaČestitam.
Nema na čemu.
da nisi možda gay? sorryJa uvijek bio galantan , pa nisam imo sreće
Nisam da nisi ti?da nisi možda gay? sorry
Ostao suhoga ako ne priđeš ili ako priđeš i škarta te, koja je razlika? Vjeruj mi, najveći jebači imaju daleko najveći broj odjeba. Zaključak izvuci sam.Ako nema samopouzdanja možda mu lakše kod kurve ici jer ne zna kako prici curi. Ode plati obavi i dođe ga vjv jeftinije neg da curu po večeri vodi pa prođe 2 mjeseca dok mu da ako mu da. Može bit 1000 razloga zasto neko nema samopouzdanje, al dobro to je tema za psihijatre i nek se oni bave time. Osobno ja se Bojim da će me odjebat ako pridem i da ću ostst opet suha kurca, pa mi to valjda rusi samopouzdanje
tako je ,šefeOstao suhoga ako ne priđeš ili ako priđeš i škarta te, koja je razlika? Vjeruj mi, najveći jebači imaju daleko najveći broj odjeba. Zaključak izvuci sam.
ne ljuti se. zezam se maloNisam da nisi ti?
Eto o tome pricam... Ne zna, ne kuzi zajebanciju, nije opusten...ne ljuti se. zezam se malo
Nisam siguran jel bio na testu već?Eto o tome pricam... Ne zna, ne kuzi zajebanciju, nije opusten...
Jel te već pitalo da li si gay?Nisam da nisi ti?
Kako bi ti Bach reko treba sve jebat. Eto kako ja odem kod takvih dama iz zajebancija i onda postim , a sad bi mogao do Oranica čekat milficu, al prvo da pitam jel ima ko za posudit dijete . Doći će jao kako je sladak mali ,a onda ću joj reć pusti dijete imam ja još nešto slađe za tebe ,e a ako na to ne padne onda stvarno ne znamglupo mi pisati kurve. recimo te žene,one su spas za nas starije. pa gdje bi ja puknuo neku tolko mlađu od mene? nisam parajluja,nisam zgodan. pa koja mlada bi me htjela?
Jest.. Pao je...Nisam siguran jel bio na testu već?
3 puta me pitali već ti pa onaj juicepenn nesto mu nick tako ide malo prije ovaj gore sombreroJel te već pitalo da li si gay?
Ocito si sumnjiv...3 puta me pitali već ti pa onaj juicepenn nesto mu nick tako ide malo prije ovaj gore sombrero
Ispričavam ti se u ime sve trojice što su te pitali da li si gay.3 puta me pitali već ti pa onaj juicepenn nesto mu nick tako ide malo prije ovaj gore sombrero
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|