Kozjak Dida
Well-known member
Moderator je vjerovatno počeo već u inkubatoru na gazi....a netko neće nikad...Slazem se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moderator je vjerovatno počeo već u inkubatoru na gazi....a netko neće nikad...Slazem se
Mozda visoki kriterijumi.Onda ne pričaj o samopouzdanju...žene imaju danas previše prava.
Pa moje pravo je da ne prihvatim ili vratim pice... Pogotovo jer moguOnda ne pričaj o samopouzdanju...žene imaju danas previše prava.
Kako se bahate, vidite li vi ovoPa moje pravo je da ne prihvatim ili vratim pice... Pogotovo jer mogu
Da se svak više drži onoga što je priroda odredila bilo bi manje problema.Mozda visoki kriterijumi.
I onda se cudis sto se normalne vec poudale do 30 god.Zao mi je ali nista vise ne hladi zenu nego kad muskarac nema samopouzdanja... Ako je tako bolje neka suti i glumi... Prije ce proc ovaj sta nema za pice nego ovaj bez samopouzdanja iako realno nece nijedan...
Udaja bi trebala biti znak normalnosti? Udaja je bijeg iz jednog životnog područja u drugo. Do rastave kad valjda opet postaju nenormalne.I onda se cudis sto se normalne vec poudale do 30 god.
Nisam rekao nista vec sam citirao iznad poruku.Udaja bi trebala biti znak normalnosti? Udaja je bijeg iz jednog životnog područja u drugo. Do rastave kad valjda opet postaju nenormalne.
Traze neke slike, odes kod cure i vidis sve, niti znaju citat oglas sto li vec.Eno na temi M. Poljak priča se o čudu. Poljakica ostvarila bilokaciju, istovremeno je u Ri i u Zg.
Ni ne tražim iznad 30, nego neku u 20-ima.A jbg... Zato sto se vecina djevojaka zena iznad 30 normalnih poudavalo... Eventualno neku rastavljenu ako upiknes... Hahh rastavljena dama
Ja trazim sad neku da odem ali nista sve pogasenoNi ne tražim iznad 30, nego neku u 20-ima.
Venti ako stvarno tražiš dobru osobu bolje ti je ići na kateheze nego se gubiti na ovim stranicama. Ozbiljno mislim, planinarska društva su isto krinka za usamljene. Pusti nas kojima je odnos pičke i kurca prioritet u životu i po čemu se ne razlikujemo od bilo koje vrste u životinjskom svijetu koliko god mislili drugačije.Ni ne tražim iznad 30, nego neku u 20-ima.
Ma nisam zbog toga na ovoj stranici, krivo si shvatio, tu sam slučajnoVenti ako stvarno tražiš dobru osobu bolje ti je ići na kateheze nego se gubiti na ovim stranicama. Ozbiljno mislim, planinarska društva su isto krinka za usamljene. Pusti nas kojima je odnos pičke i kurca prioritet u životu i po čemu se ne razlikujemo od bilo koje vrste u životinjskom svijetu koliko god mislili drugačije.
Pa naravno.. Ja sam daleko od 30...a i ja sam ostvarena i na tom području....I onda se cudis sto se normalne vec poudale do 30 god.
Ovo je forum za kurve i musterije, a ja sam kurvalogican prioritet bi meni bio tu da nalazim, komuniciram sa klijentima...Venti ako stvarno tražiš dobru osobu bolje ti je ići na kateheze nego se gubiti na ovim stranicama. Ozbiljno mislim, planinarska društva su isto krinka za usamljene. Pusti nas kojima je odnos pičke i kurca prioritet u životu i po čemu se ne razlikujemo od bilo koje vrste u životinjskom svijetu koliko god mislili drugačije.
Istraživanje zbog radoznalosti i ispitivanja samoga sebe te ispunjavanje nekih želja je uvijek poželjno ali do neke granice.Ma nisam zbog toga na ovoj stranici, krivo si shvatio, tu sam slučajno
U kojem području ?Pa naravno.. Ja sam daleko od 30...a i ja sam ostvarena i na tom području....
Svakom... No, to je privatna stvar sto bi Venty rekaoU kojem području ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|