Sisata i guzata
Well-known member
Da se dopisujes s nekim? Jaooo.. Kriva sam... Ustanovila sam da se dopisujes s nekimdopisuj se i dalje, ne brigajKad si jučer neš govorila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se dopisujes s nekim? Jaooo.. Kriva sam... Ustanovila sam da se dopisujes s nekimdopisuj se i dalje, ne brigajKad si jučer neš govorila
Tebi to smiješnoDa se dopisujes s nekim? Jaooo.. Kriva sam... Ustanovila sam da se dopisujes s nekimdopisuj se i dalje, ne brigaj
Ja ne znam jel se mi tu zajebavamo ili sta.. Ko da si se razveo od zene zbog mene jbt... Iz sale sam te jucer pitala s kim pises a nije me briga ni najmanje s kim, osim eto ako nije Marijole u pitanjuTebi to smiješno
Privatna stvarMooolim??? Kakva osoba, di, sta....
Ak se ovo dogodi onda cu bit br. 1 na listijoš će promjeniti listu prednosti.sa 18+ na 13-
Nema predajeAk se ovo dogodi onda cu bit br. 1 na listi
A logika ovoga je?Ja ne znam jel se mi tu zajebavamo ili sta.. Ko da si se razveo od zene zbog mene jbt... Iz sale sam te jucer pitala s kim pises a nije me briga ni najmanje s kim, osim eto ako nije Marijole u pitanju
Nema logike... Opusti se i ne shvacaj ovo ozbiljno... Mene ne zanima s kim ti pises kao ni tebe s kim ja...A logika ovoga je?
Zašto me onda pitaš za Marijola?Nema logike... Opusti se i ne shvacaj ovo ozbiljno... Mene ne zanima s kim ti pises kao ni tebe s kim ja...
Zato sto me zanimalo jer ti se Marijole javio. Ali eto javio se meni. Tako da me sad vise nista ne zanimaZašto me onda pitaš za Marijola?
Ma nije se on ni tebi javio. A ako ti se javio zašto pitaš mene ako te ništa ne zanima.Zato sto me zanimalo jer ti se Marijole javio. Ali eto javio se meni. Tako da me sad vise nista ne zanima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|