Patak
Well-known member
Patiš ?Hvala ne treba, ja ću dobiti besplatno od Venture.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patiš ?Hvala ne treba, ja ću dobiti besplatno od Venture.
Onaj drugi je isteko jer nisam stavljala oglas mjesec dana, ne stignem, svaki dan imam nekog poznatogJa imam dva broja
Pa mene... Ja sam strucnjakOnda cu nekog morat platit da ga prvo nadje
Sad si me zajebala namjerno će mi dat krivi broj.Onaj drugi je isteko jer nisam stavljala oglas mjesec dana, ne stignem, svaki dan imam nekog poznatog
Ma ok, ali tebi ako odgovorim nešto što ti nije po volji, odmah mi ideš spuštati, da te ne zanima.Ja ne znam u kojim si ti opet filmovimanema u pravu u krivu... Pitala sam te jel se javio marijole a ne za nekoga drugog.. Ne zanima me, ponovit cu jos jednom, s kim pises... To reci i toj osobi ako postoji.. Iako ako je radi toga prestala pisat s tobom bas nije normalna...
A kako neću kad nemam broja.Patiš ?
Mozda od sarmantne dameSad si me zajebala namjerno će mi dat krivi broj.
Meni je sve po volji venty... Ne spustam ti.. Zaista me ne zanima, shvati to kako hoces ali tako jeMa ok, ali tebi ako odgovorim nešto što ti nije po volji, odmah mi ideš spuštati, da te ne zanima.
Rekla sam ti sto me JEDINO zanimalo..Meni je sve po volji venty... Ne spustam ti.. Zaista me ne zanima, shvati to kako hoces ali tako je
Mozda od sarmantne dame
Vas dvoje ko mala djeca, zbog tebe je, nije zbog mene, pa dobro nije al je, pa sta pricas onda, pa ne pricam, al mrmljas, ne mrmljam al disem, al svejedno...Ma ok, ali tebi ako odgovorim nešto što ti nije po volji, odmah mi ideš spuštati, da te ne zanima.
Patak modeRekla sam ti sto me JEDINO zanimalo..
Ne pozurujeJel dobro puši?
Ljubi se?
Zato i patiš što se buniš.ondaA kako neću kad nemam broja.
BukvalnoPatak mode
Ako si se čula s njim ujutro zašto onda pitaš. Znaš da je ok.Rekla sam ti sto me JEDINO zanimalo..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|