Kozjak Dida
Well-known member
Njega znaš a o njoj je toliko pisano...show zagarantiran..Marije.... Ne znam, ne mogu si to zamislit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njega znaš a o njoj je toliko pisano...show zagarantiran..Marije.... Ne znam, ne mogu si to zamislit
Mislim da za pusenje nije bitno... A za seks nije htjela juricuI mene zanima.
Al Mare prima samo do 40 g.
Jel traži osobnu?I mene zanima.
Al Mare prima samo do 40 g.
Možda ako joj se učiniš sumnjivJel traži osobnu?
Nemoj tako, polako, vidiš da napreduje...
Nije bio isti. Jel imaš još kakvih pitanjaNije mi se dalo više, jel kod one nimfe svršio 3 puta u isti kondom ili....
Planiram je zvat kad budem u Zg, jebe mi se za pušenje...Čitao sam onu jednu recenziju, umro sam
Nemam, rekao si da nisi skidao pa bilo malo čudno ...sad sve jasno...thnx.Nije bio isti. Jel imaš još kakvih pitanja
Skinuo sam ga kad nije bilo seksa. Mislio sam da se podrazumijeva to. Ja sam htio pod tuš nakon 2. runde pa je rekla nema tuša dok ne odradimo još jednu rudnu. Kak je počela ja mislio da me neće do iduće noći pustit dok me skroz ne iscjedi,al nakon 3. runde me pustila ipak. Mada su ovi frendovi kukali da se ja kurvam 2 h a dogovor bio 30 min da ih skoro policija hapsila jer oni stoje usred noci ispred zgrada ko 3 debila itd. Oni su sami incirali to zajebavali os kod kurve i tako to počeloNemam, rekao si da nisi skidao pa bilo malo čudno ...sad sve jasno...thnx.
Kozjak...Sigi
Noć Somiii
🖐 Tajnica
Noć svima
Pa ti vodiš i navijače na gostovanje...Bog si Jura, bez zajebancije....Skinuo sam ga kad nije bilo seksa. Mislio sam da se podrazumijeva to. Ja sam htio pod tuš nakon 2. runde pa je rekla nema tuša dok ne odradimo još jednu rudnu. Kak je počela ja mislio da me neće do iduće noći pustit dok me skroz ne iscjedi,al nakon 3. runde me pustila ipak. Mada su ovi frendovi i da se ja kurvam 2 h a dogovor bio 30 min da ih skoro policija hapsila jer oni stoje usred noci ispred zgrada ko 3 debila itd. Oni su sami incirali to zajebavali os kod kurve i tako to počelo
NooocSigi
Noć Somiii
🖐 Tajnica
Noć svima
Kako ga je pustila...Pa ti vodiš i navijače na gostovanje...Bog si Jura, bez zajebancije....
Skinuo sam ga kad nije bilo seksa. Mislio sam da se podrazumijeva to. Ja sam htio pod tuš nakon 2. runde pa je rekla nema tuša dok ne odradimo još jednu rudnu. Kak je počela ja mislio da
Hoće li tako i kod SiG.Pa ti vodiš i navijače na gostovanje...Bog si Jura, bez zajebancije....
E nece... Sig osjeti koliko ih je sa druge strane linijeHoće li tako i kod SiG.
Jura u akciji a ekipa ispred nebodera.
Neće.Hoće li tako i kod SiG.
Jura u akciji a ekipa ispred nebodera.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|