Kozjak Dida
Well-known member
Ovaj narasto od jučer a kondome kupio nijeSigi ja san ti 188 nezz jel ti odgovara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj narasto od jučer a kondome kupio nijeSigi ja san ti 188 nezz jel ti odgovara
Kupio sam...Ovaj narasto od jučer a kondome kupio nije
Eh da dopuštaju muško žensko u ćeliji . Prvo bi se raspitao di su zgodne žene usamljene i odma se prijavio u zatvor da me bace kod njih u ćeliju . Vjv bi me odma napastovale , al dobroMa nije tako , Zdravko je u Remetincu stekao najboljeg prijatelja u životu . Barem je tako rekao novinarki kad je izašao . Bio je presretan s društvom u ćeliji .
Pa šta je čudno, momak je još u razvoju.Ovaj narasto od jučer a kondome kupio nije
Ova je uvijek u oglasu upotrebljavala riječ elokventna, to sam poslije skužio i malo je krivo govorila kroz nos...Alja, Sureja - Visoka - mršava , zgodna . Nije ta na koju misliš.
Još sam djevac cekam da me sig razdjeviciPa šta je čudno, momak je još u razvoju.
Ne, Mateja je ej jesi za druzenje sa zgodnom plavusom.. Nije to ta, imas srece..Ova je uvijek u oglasu upotrebljavala riječ elokventna, to sam poslije skužio i malo je krivo govorila kroz nos...
Ima i ona Iva odnosno Pamela kako već sto je Mršava i ona isto ima elokventnaOva je uvijek u oglasu upotrebljavala riječ elokventna, to sam poslije skužio i malo je krivo govorila kroz nos...
Kad je SiG jučer rekla da preko reda prima samo 18+ nije mislila na godineJoš sam djevac cekam da me sig razdjevici
Nisam ni ja mislio na godineKad je SiG jučer rekla da preko reda prima samo 18+ nije mislila na godine
Patak jos me nisi izbrisaoAko imate bitcoine dobijete broj od SIG
Ima tu i sa vecima..
Nisam ni ja mislio na godine
Misliš da je ovo bila sreća. Neeeee.Ne, Mateja je ej jesi za druzenje sa zgodnom plavusom.. Nije to ta, imas srece..
A i od velikog ima većiIma tu i sa vecima..
Pao je Bitcoin od kad te prognalo u Sibir, sad traži 2.Ako imate bitcoine dobijete broj od SIG
Da u pravu si po tebi to vidimPao je Bitcoin od kad te prognalo u Sibir, sad traži 2.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|