Sisata i guzata
Well-known member
Jesi imao kurton?Prvi put se niti jedna nije javljala. Drugi put ne znam zašto jesam. Vjv je bila opcija tranda ili ona pa odabrao nju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi imao kurton?Prvi put se niti jedna nije javljala. Drugi put ne znam zašto jesam. Vjv je bila opcija tranda ili ona pa odabrao nju.
JesamJesi imao kurton?
Ajde sreca... Inace joj je normalno sa svima bez
I sad mi to govoriš, i mi smo neke prike sa foruma....jel 3 godine dosta za inkubaciju?Ajde sreca... Inace joj je normalno sa svima bez
Ma nudila i meni bez,ali reko sam ja da ocu sa kondomom. Ne znam kolko lud bi bio neko da ide kod nje bez kondoma. To valjda samo oni kojima je dosta zivota pa odluce do te plavuse bez kondomaAjde sreca... Inace joj je normalno sa svima bez
A ti mlad i naivan prije 3 g
Koliko dugo vec imas to jedno pakovanje?Nigdje bez kondoma. Ja uvijek imam kondome za daj Bože. Nikad ne znam kad me moze neka dobra zenska zaskočit i pitat jesam li za seks, a ja bez kondoma pa de me poslje optuzi da sam joj napravio bebu, a ne skup je to sport
A znam sad koja , jedna s Kozari boka , radila je u Španskom pod zadnje , imala 2-3 oglasa svaki dan .Možda, ali kako kaže Jura nakon 3 puta (2 slučajna ) ne bi više ponovio
Hvala, djelovala mi je kao da je full u akciji i da je svi znaju i ona sve zna, a možda sam samo bio mlad i naivan
Sa Romima hoda stalnoA znam sad koja , jedna s Kozari boka , radila je u Španskom pod zadnje , imala 2-3 oglasa svaki dan .
Rom sa kozari bronxaRomi Schneider?
Spominjala je Malešnicu, Špansko...skroz korektno je odrađivala po mojim poimanjima, drugi put je ispraznila mini bar, meni bilo smješno jer sam bio pijan...ujutro mi nije bilo smješno na recepciji...A znam sad koja , jedna s Kozari boka , radila je u Španskom pod zadnje , imala 2-3 oglasa svaki dan .
A jedan imo 5 godina čuvao za posebne prilike. Sad je samo ostao za uspomenu na ništa pošto mu rok izašao,a imam drugi koji vrijediKoliko dugo vec imas to jedno pakovanje?
To je istina da bila je na Španskom. I još sam ja pametan išo policiju pitat za adresu,a bio sam glup i mlad šta ja mogu. Sreca pa me nisu priveli na ispitivanje zašto ja u 2 ujutro trazim iciju adresuA znam sad koja , jedna s Kozari boka , radila je u Španskom pod zadnje , imala 2-3 oglasa svaki dan .
#ono kad se ides naci samnom#Spominjala je Malešnicu, Špansko...skroz korektno je odrađivala po mojim poimanjima, drugi put je ispraznila mini bar, meni bilo smješno jer sam bio pijan...ujutro mi nije bilo smješno na recepciji...
Al bio si pijan jesi ti siguran da si imao kondom? Eto kad je moj djed bio pijan postao je otac napravio si je sina odnosno mog ujaka i nis morao je ozenit baku to mu bio ultimatum ili je zeni ili nebu dobro ah to su bila ta vremena tamo 60,70 godine proslog stoljeca. Zato ja uvijek trijezan jebem. Djeca mi još ne trebaju skupo je to daj kupi ovo daj kupi onoSpominjala je Malešnicu, Špansko...skroz korektno je odrađivala po mojim poimanjima, drugi put je ispraznila mini bar, meni bilo smješno jer sam bio pijan...ujutro mi nije bilo smješno na recepciji...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|