Sisata i guzata
Well-known member
Pa zar u subotu?Radno uh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar u subotu?Radno uh
Jbg. Nešto kasnimo pa moram raditi. Ti slobodna?Pa zar u subotu?
Ma jok, radim.. Imam svoj recept za budjenje, polijte se hladnom vodom nekoliko puta i par puta se isamarajte da dodete sebi i bit cete okJbg. Nešto kasnimo pa moram raditi. Ti slobodna?
Hahaha somi je stavio patent na toSigi
Bok Somiii
Pozdrav svima
Poz i tebiSigi
Bok Somiii
Pozdrav svima
Platio ja koncesiju, ne brini.Hahaha somi je stavio patent na to
Nisi stavio pjesmu sinoć, moramo te naučiti...fali ove retro glazbe...Poz i tebi
Malo previše tih srca šalje
Ja sam mu postavila "samo jednom se ljubi" rekao je da nije toliko starNisi stavio pjesmu sinoć, moramo te naučiti...fali ove retro glazbe...
A teško li je njemu slagatiJa sam mu postavila "samo jednom se ljubi" rekao je da nije toliko star
S iješno ti je hahahJa sam mu postavila "samo jednom se ljubi" rekao je da nije toliko star
Neznam je postaviti. A ne mogu sina pitati hahaNisi stavio pjesmu sinoć, moramo te naučiti...fali ove retro glazbe...
Zasto ne, neka nam se pridruzi....Neznam je postaviti. A ne mogu sina pitati haha
Još bi mi to trebalo hahah. Mada je on u zg. Blizu sigZasto ne, neka nam se pridruzi....
Eee sad smo vec perverzni...Još bi mi to trebalo hahah. Mada je on u zg. Blizu sig
Knežija. Jel to blizu tebe?Eee sad smo vec perverzni...
Pa tako. Ovo je mali grad, sve je blizu...Knežija. Jel to blizu tebe?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|