Juciepenn
Well-known member
A rekla si sve sta odavno vec govoris i pricas.Pa ono... Otvorila sam dusu... Al ono bas otvorila...
Sve je istina i razumijem te ali ne vi se trebala opterecivat takvim stvarima. Nisi nikome nista lose ucinila i tjt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A rekla si sve sta odavno vec govoris i pricas.Pa ono... Otvorila sam dusu... Al ono bas otvorila...
A hvala... Ma variram... Od ok raspolozenja do ocaja ali skuzila sam da ne treba previse razmisljati i to je to... Biti kao bobo...Me djeluješ mi kao očajna
Znas outfit za kad se vidimoMa crvena je poznata kao boja seksa, strasti, krvi... Ee krvi...
Kuzis da je meni zapravo najpotrebnije da znam da je sve ok i da nisam nikog povrijedila... Ee..A rekla si sve sta odavno vec govoris i pricas.
Sve je istina i razumijem te ali ne vi se trebala opterecivat takvim stvarima. Nisi nikome nista lose ucinila i tjt
Pogledaj temu koliko se cesto samozadovoljateNe treba se opterećivati
Svako malo čujem za Bobu a nemam pojma tko je to![]()
A koristi i tongu za analnu stimulacijuPogledaj temu koliko se cesto samozadovoljateliku stoji 16 h dnevno bez svrsavanja i onda sprica par metara u dalj...
Kako omg... E da ima i temu prostata tabu ili ne?Bio je na jednom forumu davno jedan koji je opisao kako se samozadovoljavao lignjom
Previse se opterecujes time da moras znat i da ti netko to mora rec, to je i mene jebalo prije, zna me i danas nekad puknut al si poslije samo slozim propuh u glavi.Kuzis da je meni zapravo najpotrebnije da znam da je sve ok i da nisam nikog povrijedila... Ee..
To mi je standard... A ne znam sta bi ti rekla... Ti si bar pratio odpocetka sve...Previse se opterecujes time da moras znat i da ti netko to mora rec, to je i mene jebalo prije, zna me i danas nekad puknut al si poslije samo slozim propuh u glavi.
Kak si ono napisala da imas normabel i 2 boce viskija?!![]()
Omg... Ne treba mu pickaNema toga na temama jel bio tko i recenzije, taj je sam sebi dovoljan...
A zamisli tog s lignjom, utirao je kurac u lignju i tako ga navlačio i svršio u lignju
Ne znam samo jel mislio da će mu biti veći kad pocrni od crnila![]()
Dobro da hobu nije uzeo zamisli krakovi na guzici a glava naprijedNema toga na temama jel bio tko i recenzije, taj je sam sebi dovoljan...
A zamisli tog s lignjom, utirao je kurac u lignju i tako ga navlačio i svršio u lignju
Ne znam samo jel mislio da će mu biti veći kad pocrni od crnila![]()
Gle, ja sam kriva za masu toga jer su me previse vodile emocije i krivo sam se postavljalaTo mi je standard... A ne znam sta bi ti rekla... Ti si bar pratio odpocetka sve...
Nas Hobo na aparatima... A fali HoboDobro da hobu nije uzeo zamisli krakovi na guzici a glava naprijed![]()
Da krivo, totalno, al ti si takva i to je to, ne mozes protiv sebe, sve znam vjeruj mi. Ali nakon nekog vremena kad ti sjedne sve na svoje mjetso zapitas se zasto. Ako ocekujes neke odg a ne dobivas ih znaci da drugu szranu boli djon, i onda se zapitas zasto tebe to toliko jebe i napokon sve postane ravno, samo se moras dici na taj nivo.Gle, ja sam kriva za masu toga jer su me previse vodile emocije i krivo sam se postavljala
Cekamo da dode i taj nivo.... Nisam htjela ispast slaba, ja sam zaista gadno odgovarala na sve to ali kuzis i zasto...Da krivo, totalno, al ti si takva i to je to, ne mozes protiv sebe, sve znam vjeruj mi. Ali nakon nekog vremena kad ti sjedne sve na svoje mjetso zapitas se zasto. Ako ocekujes neke odg a ne dobivas ih znaci da drugu szranu boli djon, i onda se zapitas zasto tebe to toliko jebe i napokon sve postane ravno, samo se moras dici na taj nivo.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|