Jedan je imao takvu ideju, a drugi je htio da mu napunim ženu pa on nakon mene dođe jebat tako punu i pošpricanuAhha... A on drka u kutu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan je imao takvu ideju, a drugi je htio da mu napunim ženu pa on nakon mene dođe jebat tako punu i pošpricanuAhha... A on drka u kutu...
Jel bilo šta? Da ne bi došla njušiti pa pitala šta si sjedio toliko a ništa nisi učinio.A jel te boli šta? Šta si jeo vani? Rekla sam ti da ne jedeš di bilo? Oš kamilicu?
Da joj kažem da raspravljam na forumu o dužini penisa? Valjda neće skužiti da me nema.
Ako je Bobo suprug ne znam baš da se ne bi dobacio...Ahha... A on drka u kutu...
Ovo zadnjeA jel te boli šta? Šta si jeo vani? Rekla sam ti da ne jedeš di bilo? Oš kamilicu?
Da joj kažem da raspravljam na forumu o dužini penisa? Valjda neće skužiti da me nema.
Jel bi ti morao i gledati ?Jedan je imao takvu ideju, a drugi je htio da mu napunim ženu pa on nakon mene dođe jebat tako punu i pošpricanu
Ja imam frika koji zeli da me netko napuni i onda on dode to polizat al nema tko kad jebu s kondomomJedan je imao takvu ideju, a drugi je htio da mu napunim ženu pa on nakon mene dođe jebat tako punu i pošpricanu
Jbg Redovni se prokurvao...svašta melje u čevapeJel bilo šta? Da ne bi došla njušiti pa pitala šta si sjedio toliko a ništa nisi učinio.
A novi " kandidat bez kondoma" ?Ja imam frika koji zeli da me netko napuni i onda on dode to polizat al nema tko kad jebu s kondomom
Taj to pita svaku, neka hvala...A novi " kandidat bez kondoma" ?
Da ovaj je također imao ideju i lizatiJa imam frika koji zeli da me netko napuni i onda on dode to polizat al nema tko kad jebu s kondomom
A to su ovi cuckold parovi, tima su njihove zene dominantnije od njih a oni ko cucki.Da ovaj je također imao ideju i lizati
#mojbuducisuprugJedan od tih mi je pričao kako uživa kad se žena sredi i izađe vani i zna da će se jebati i da uživa kad dođe doma izjebana a još više uživa kad jebača dovede doma
Zajebavam se, naravno...#mojbuducisuprug
U svakoj zajebanciji pola istineZajebavam se, naravno...
Ne, e trebao si procitati ono danas popodne... Znaci... Strasno...U svakoj zajebanciji pola istine
Koje, koje?Ne, e trebao si procitati ono danas popodne... Znaci... Strasno...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|