Kozjak Dida
Well-known member
A nisam, ja sam Kozjak.Dobro nisi valjda Thirstin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nisam, ja sam Kozjak.Dobro nisi valjda Thirstin
Vjerojatno se ne bi spojila takva dvojicaNisam nikad bila s dva lika.. Zanima me kako recimo se ponasaju ako je jedan bitno slabiji u necemu od drugog?
Njega se jos samo ti sjecas...Dobro nisi valjda Thirstin
Kako ne.. Npr jedan sa mini a drugi sa ogromnim kurcemVjerojatno se ne bi spojila takva dvojica
A sjećaš li se Pipičonija?A nisam, ja sam Kozjak.
Stvarno misliš da bi takva dvojica išli zajedno u akciju?Kako ne.. Npr jedan sa mini a drugi sa ogromnim kurcem
A ima ih svakakvih, mozda jedan voli biti dominantniji a drugom pase da bude sporedna ulogaStvarno misliš da bi takva dvojica išli zajedno u akciju?
Iskreno, malo sam čitao temu prije upisa ali ništa specijalno...A sjećaš li se Pipičonija?
Jesi kupio goldune?Sigi uvijek mozes probat
To je bilo onak par dana pocetkom 12 mjIskreno, malo sam čitao temu prije upisa ali ništa specijalno...
Pa zapravo si u pravu ima i takvihA ima ih svakakvih, mozda jedan voli biti dominantniji a drugom pase da bude sporedna uloga
No commentDa nije on Patak.
Malo si se uozbiljio napokonNo comment
Pitaće me žena zašto sam pola sata u wc-u pa smišljam odgovorMalo si se uozbiljio napokon
Ahha... A on drka u kutu...Imao sam ponude frajera da im jebem žene dok oni gledaju.
Nisam baš za takvu vrstu akcije pa sam odbio
Pa... Zna se zasto su muskarci dugo u wc uPitaće me žena zašto sam pola sata u wc-u pa smišljam odgovor
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|