Kozjak Dida
Well-known member
Ljude koje cijenim pažljivo iščitavam.Kako sve zna. To sam napisao prije 5 mjeseci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljude koje cijenim pažljivo iščitavam.Kako sve zna. To sam napisao prije 5 mjeseci.
Nemoj sol na ranu.... Sta je rekla za kurac?Doduše kad sam došao rekla je you are very tall
,
Tako Ventura ponekad, skuzila sam...Vis kak sad kao ide spavat suti i sve snima. Sigurno je stavio i offline status da moze stalkat u miru
Zasto cep?Ventura da te utješim u mojim bi te krajevima zajebavali da si čep
A za kurac kad ga je uzela u ruku napravila je iznenađenu facu i rekla oooo you are very bigNemoj sol na ranu.... Sta je rekla za kurac?
, a onda se i ne sjeca da je netko vec bio kad drugi put dodeNemojte se smijat...
Ja sam tek kod 5 posjeta shvatio kad kažu oooo anakonda....oooo big....oooo
Da to govore skoro svakome
Kad sam ti rekaoTako Ventura ponekad, skuzila sam...
I sad me Kozjak poklopio i prije nego je pročitao porukuA za kurac kad ga je uzela u ruku napravila je iznenađenu facu i rekla oooo you are very big
A ja sam pitao, you think
Ona je rekla I know
. nakon toga više nismo pričali
Venti, pusti njega...njemu je razrijeđen zrak na visini pa prima manje kisika za razmišljanje...Ventura da te utješim u mojim bi te krajevima zajebavali da si čep
Ovak se ni Somby nije uvlacioLjude koje cijenim pažljivo iščitavam.
U našim je krajevima čep izraz za niskog muškarcaZasto cep?
Ja sam član tek mjesec i po tako nekako...Kako sve zna. To sam napisao prije 5 mjeseci.
Kozjak zapravo poznaje magiju...Evo
I sad me Kozjak poklopio i prije nego je pročitao poruku
Stvarno ima magične moći
Kako si me onda utješio?U našim je krajevima čep izraz za niskog muškarca
Ali sve je to bilo u 12,1 mjesecu....Ja sam član tek mjesec i po tako nekako...
Nije te tješio, malčice se rugao...Kako si me onda utješio?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|