Sisata i guzata
Well-known member
Zelim plazu i koktele...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako tebe to veseli a ti se na more preseli...Zelim plazu i koktele...
Ma nije... Kilo gore kilo dole... Eto idem im se javiti, mozda dogovorim neki posoKad ti je teško i loše si samo treba otići na temu Varaždin i okolica...tada uvidiš da nije sve crno i može puno gore...jutros je rasprava jel 100kg ipak malo previše...
Ja bih zaista... Ne trpim vise zagrebAko tebe to veseli a ti se na more preseli...
Haha zagorci su ti toKad ti je teško i loše si samo treba otići na temu Varaždin i okolica...tada uvidiš da nije sve crno i može puno gore...jutros je rasprava jel 100kg ipak malo previše...
Mislim da penziju možeš dočekati tamo...Ma nije... Kilo gore kilo dole... Eto idem im se javiti, mozda dogovorim neki poso
Ja sam izdržao 3 mjeseca vrućeg ljeta 2000 i shvatio da nije to za mene...Ja bih zaista... Ne trpim vise zagreb
To cu citat prije rucka,Mislim da penziju možeš dočekati tamo...
Evo u Antunovicu u spa centruPa di si Bobooo...
Sprica po bazenu...Bobo, jel ima dodatne ponude ? Zvijezdice u usponu ?
Sacuvati rakijicu za mene danas navecerBiće i Bach blizu, ipak je sve puno klora pa ne treba trošiti rakijicu...
Venty veceras na mjerenju i vaganju za mecVenti večeras u prime time-u...
Jel pay-per-view?
SoliramEvo u Antunovicu u spa centru
Bit ce ne tresi seBobo, jel ima dodatne ponude ? Zvijezdice u usponu ?
Nervozan je jer nezna za koji pojas ce se borit, poluteski ili teski, na granici je s vaganjem.Jel misliš da je Venti već spreman i gleda na sat?
Nije problem zaspricat sam treba kvalitetno,nez prosipanja municijeSprica po bazenu...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|