Sisata i guzata
Well-known member
Mozda se udebljam jos do ljeta(nedaj boze) pa cu lakse tonutiJa sam se već prijavio za baywatch u Primoštenu...spasiću je tila ne tila...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda se udebljam jos do ljeta(nedaj boze) pa cu lakse tonutiJa sam se već prijavio za baywatch u Primoštenu...spasiću je tila ne tila...
Samo nemoj da te koja jahta zamijeni za plutaču...baza je od Zločeste djece...Mozda se udebljam jos do ljeta(nedaj boze) pa cu lakse tonuti
To podrazumjeva umjetno disanje usta na ustaJa sam se već prijavio za baywatch u Primoštenu...spasiću je tila ne tila...
Nece valjda doc do togaSamo nemoj da te koja jahta zamijeni za plutaču...baza je od Zločeste djece...
A valjda neće, jesi stabilno ispod 80?Nece valjda doc do toga
nije ti to fora jer forumaša kojeg ti obradiš više nije objektivan jer ti ga omađijaš i izmanipulilraš dakle taj gubi kredibilitet na forumuVrh.... Jako ugodno iskustvo.. Veliki gospodin.
Sad je zapelo na 79 i dalje ne ide... Valjda nisam dovoljno nesretna...A valjda neće, jesi stabilno ispod 80?
A koji je to sreckovic...nije ti to fora jer forumaša kojeg ti obradiš više nije objektivan jer ti ga omađijaš i izmanipulilraš dakle taj gubi kredibilitet na forumu
E jbg... Ja unistavam forum na taj nacin i stvaram svoju vojsku... Ko Hiconije ti to fora jer forumaša kojeg ti obradiš više nije objektivan jer ti ga omađijaš i izmanipulilraš dakle taj gubi kredibilitet na forumu
Rekao mi je da budem diskretna....A koji je to sreckovic...
Ovo nije tamna strana ...već Sigina strana...sa puno mačevaE jbg... Ja unistavam forum na taj nacin i stvaram svoju vojsku... Ko Hico
Sa puno macevaOvo nije tamna strana ...već Sigina strana...sa puno mačeva
Miro jebemu miša...pljuni pljucni al se ne ponizuj...mi imamo manje više svoje ja...A koji je to sreckovic...
Svjetlećih sa florescentnim durexomSa puno maceva
Miro jebemu miša...pljuni pljucni al se ne ponizuj...mi imamo manje više svoje ja...
Evo Kozjak ocemo ja i ti biti medju neporazenima ha...E jbg... Ostat ce samo nekolicina neporazenih...
držiš pola foruma za jajaE jbg... Ostat ce samo nekolicina neporazenih...
Tek smo pocelidržiš pola foruma za jaja
Evo Kozjak ocemo ja i ti biti medju neporazenima ha...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|