Kozjak Dida
Well-known member
Ko zna hoće li Aurora raditi...Kraj osmog mjeseca...tko prezivi pricat ce... A ugl je sve isto....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna hoće li Aurora raditi...Kraj osmog mjeseca...tko prezivi pricat ce... A ugl je sve isto....
nisi opalila kakvog novog forumaša?Kraj osmog mjeseca...tko prezivi pricat ce... A ugl je sve isto....
A rakijica u subotu?Evo u nedjelju se planiram napit
I kako prodje akcija...daj nam rezenziju...Nisam ni ja, evo sad došao...bio popodne u akciji da vidim hoće li me uhititi...nije al nešto se dešava...gelipteri se povremeno javljaju al ok je..Ventura je u subotu...Sombi oće neće,par nepar...kupujem šator i dolazim u Zg da čekam pogodan moment...
A jesam... A sta cu... Kad sam vec prozvana prokletom manipulatorskom sponzorusom da bar opravdam naziv... Pocela sam tu bit iz pravog razloga.. Konacnonisi opalila kakvog novog forumaša?
Eee... Bocica od 1 l...A rakijica u subotu?
Auuu da cujemo kako je bilo...A jesam... A sta cu... Kad sam vec prozvana prokletom manipulatorskom sponzorusom da bar opravdam naziv... Pocela sam tu bit iz pravog razloga.. Konacno
Imaš na Split i Ruskinje , bila Latina ☺I kako prodje akcija...daj nam rezenziju...
Al se od toga ne opijete ?Eee... Bocica od 1 l...
Vrh.... Jako ugodno iskustvo.. Veliki gospodin.Auuu da cujemo kako je bilo...
On da... Ja ne jbg... Meni ni to nije dovoljnoAl se od toga ne opijete ?
Da nije Momo otvorio...A rakijica u subotu?
Ma kucna radinostDa nije Momo otvorio...
A ja dajem pare nekim kvazi latinama umjesto preko tebe u humanitarne svrhe...Kozjak zbunjen.A jesam... A sta cu... Kad sam vec prozvana prokletom manipulatorskom sponzorusom da bar opravdam naziv... Pocela sam tu bit iz pravog razloga.. Konacno
Kozjak zbunjen, to me asociralo na patka a kad smo daleko jbg..A ja dajem pare nekim kvazi latinama umjesto preko tebe u humanitarne svrhe...Kozjak zbunjen.
A mene samo lupi raspolozenje..Kozjak zbunjen, to me asociralo na patka a kad smo daleko jbg..
A Kozjak sto nas Sig pali...A ja dajem pare nekim kvazi latinama umjesto preko tebe u humanitarne svrhe...Kozjak zbunjen.
Ali moje karte kazu da ce biti nesto...jos me nisu iznevjerile...A Kozjak sto nas Sig pali...
Ja sam se već prijavio za baywatch u Primoštenu...spasiću je tila ne tila...A Kozjak sto nas Sig pali...
Hocu umrijeti od alkohola ili antidepresiva??Ali moje karte kazu da ce biti nesto...jos me nisu iznevjerile...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|