Kozjak Dida
Well-known member
Ko zna hoće li Aurora raditi...Kraj osmog mjeseca...tko prezivi pricat ce... A ugl je sve isto....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna hoće li Aurora raditi...Kraj osmog mjeseca...tko prezivi pricat ce... A ugl je sve isto....![]()
nisi opalila kakvog novog forumaša?Kraj osmog mjeseca...tko prezivi pricat ce... A ugl je sve isto....![]()
A rakijica u subotu?Evo u nedjelju se planiram napit![]()
I kako prodje akcija...daj nam rezenziju...Nisam ni ja, evo sad došao...bio popodne u akciji da vidim hoće li me uhititi...nije al nešto se dešava...gelipteri se povremeno javljaju al ok je..Ventura je u subotu...Sombi oće neće,par nepar...kupujem šator i dolazim u Zg da čekam pogodan moment...
A jesam... A sta cu... Kad sam vec prozvana prokletom manipulatorskom sponzorusom da bar opravdam naziv... Pocela sam tu bit iz pravog razloga.. Konacnonisi opalila kakvog novog forumaša?![]()
Auuu da cujemo kako je bilo...A jesam... A sta cu... Kad sam vec prozvana prokletom manipulatorskom sponzorusom da bar opravdam naziv... Pocela sam tu bit iz pravog razloga.. Konacno
Imaš na Split i Ruskinje , bila Latina ☺I kako prodje akcija...daj nam rezenziju...
Al se od toga ne opijete ?Eee... Bocica od 1 l...![]()
Vrh.... Jako ugodno iskustvo.. Veliki gospodin.Auuu da cujemo kako je bilo...
On da... Ja ne jbg... Meni ni to nije dovoljnoAl se od toga ne opijete ?![]()
Da nije Momo otvorio...A rakijica u subotu?
A ja dajem pare nekim kvazi latinama umjesto preko tebe u humanitarne svrhe...Kozjak zbunjen.A jesam... A sta cu... Kad sam vec prozvana prokletom manipulatorskom sponzorusom da bar opravdam naziv... Pocela sam tu bit iz pravog razloga.. Konacno
Kozjak zbunjen, to me asociralo na patkaA ja dajem pare nekim kvazi latinama umjesto preko tebe u humanitarne svrhe...Kozjak zbunjen.
A mene samo lupi raspolozenje..Kozjak zbunjen, to me asociralo na patkaa kad smo daleko jbg..
A Kozjak sto nas Sig pali...A ja dajem pare nekim kvazi latinama umjesto preko tebe u humanitarne svrhe...Kozjak zbunjen.
Ali moje karte kazu da ce biti nesto...jos me nisu iznevjerile...A Kozjak sto nas Sig pali...
Ja sam se već prijavio za baywatch u Primoštenu...spasiću je tila ne tila...A Kozjak sto nas Sig pali...
Hocu umrijeti od alkohola ili antidepresiva??Ali moje karte kazu da ce biti nesto...jos me nisu iznevjerile...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|