Sisata i guzata
Well-known member
To je frend koji drka 16 sati dnevno i ne svrsi...a kad konacno svrsi treba ti kisobran....Nemoj sve odati odmah![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je frend koji drka 16 sati dnevno i ne svrsi...a kad konacno svrsi treba ti kisobran....Nemoj sve odati odmah![]()
Tako je Sombi..polako mladiću
Ahaaa ja mislio da o meni govoriš. SorryyyyyTo je frend koji drka 16 sati dnevno i ne svrsi...a kad konacno svrsi treba ti kisobran....
Zasto uvijek sigi pa svimalaku noć sigi,laku noć svima
Diskriminacija....Zasto uvijek sigi pa svima![]()
Kišobran ili spremna usta?To je frend koji drka 16 sati dnevno i ne svrsi...a kad konacno svrsi treba ti kisobran....
Kisobran jer sprica u dalj, pogle postove Bobo 979Kišobran ili spremna usta?![]()
A znas li koja kap najduze leti ?Kisobran jer sprica u dalj, pogle postove Bobo 979![]()
Moždana. Sjebe te do kraja života.A znas li koja kap najduze leti ?
Dobro si se sjetioMoždana. Sjebe te do kraja života.
Ona koju otreseš sa ruke??A znas li koja kap najduze leti ?
Kako ga kome uvali tako ga imenuje i posebno pozdravlja.Zasto uvijek sigi pa svima![]()
Hallo Kozjak nisam bia tu ...jel sve pod kontrolom...Kako ga kome uvali tako ga imenuje i posebno pozdravlja.
ma gužva neka pa ne stignem, a onda kad krenem čitat forum pa prvo budem ljut na sebe što uludo potrošim pol sataWerdume jesi ti na godisnjem kad te nema ujutro?![]()
šta ima novo kad ćeš ti na godišnji?Werdume jesi ti na godisnjem kad te nema ujutro?![]()
Kraj osmog mjeseca...tko prezivi pricat ce... A ugl je sve isto....šta ima novo kad ćeš ti na godišnji?
Evo u nedjelju se planiram napitNisam ni ja, evo sad došao...bio popodne u akciji da vidim hoće li me uhititi...nije al nešto se dešava...gelipteri se povremeno javljaju al ok je..Ventura je u subotu...Sombi oće neće,par nepar...kupujem šator i dolazim u Zg da čekam pogodan moment...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|