Sisata i guzata
Well-known member
To je frend koji drka 16 sati dnevno i ne svrsi...a kad konacno svrsi treba ti kisobran....Nemoj sve odati odmah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je frend koji drka 16 sati dnevno i ne svrsi...a kad konacno svrsi treba ti kisobran....Nemoj sve odati odmah
Tako je Sombi..polako mladiću
Ahaaa ja mislio da o meni govoriš. SorryyyyyTo je frend koji drka 16 sati dnevno i ne svrsi...a kad konacno svrsi treba ti kisobran....
Zasto uvijek sigi pa svimalaku noć sigi,laku noć svima
Diskriminacija....Zasto uvijek sigi pa svima
Kišobran ili spremna usta?To je frend koji drka 16 sati dnevno i ne svrsi...a kad konacno svrsi treba ti kisobran....
Kisobran jer sprica u dalj, pogle postove Bobo 979Kišobran ili spremna usta?
A znas li koja kap najduze leti ?Kisobran jer sprica u dalj, pogle postove Bobo 979
Moždana. Sjebe te do kraja života.A znas li koja kap najduze leti ?
Dobro si se sjetioMoždana. Sjebe te do kraja života.
Ona koju otreseš sa ruke??A znas li koja kap najduze leti ?
Kako ga kome uvali tako ga imenuje i posebno pozdravlja.Zasto uvijek sigi pa svima
Hallo Kozjak nisam bia tu ...jel sve pod kontrolom...Kako ga kome uvali tako ga imenuje i posebno pozdravlja.
ma gužva neka pa ne stignem, a onda kad krenem čitat forum pa prvo budem ljut na sebe što uludo potrošim pol sataWerdume jesi ti na godisnjem kad te nema ujutro?
šta ima novo kad ćeš ti na godišnji?Werdume jesi ti na godisnjem kad te nema ujutro?
Kraj osmog mjeseca...tko prezivi pricat ce... A ugl je sve isto....šta ima novo kad ćeš ti na godišnji?
Evo u nedjelju se planiram napitNisam ni ja, evo sad došao...bio popodne u akciji da vidim hoće li me uhititi...nije al nešto se dešava...gelipteri se povremeno javljaju al ok je..Ventura je u subotu...Sombi oće neće,par nepar...kupujem šator i dolazim u Zg da čekam pogodan moment...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|