ja to radim zadnjih 7 godina...a nemogu naći ove ni onlineJa u zadnje vrijeme kupujem samo online... Nemam snage ni volje hodati po trgovinama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja to radim zadnjih 7 godina...a nemogu naći ove ni onlineJa u zadnje vrijeme kupujem samo online... Nemam snage ni volje hodati po trgovinama
Koje, koje?ja to radim zadnjih 7 godina...a nemogu naći ove ni online
ma naručiš dostavu boli te k ionako kažeš da imaš love već sad dakle ako kardinalno ne pogriješiš negdje imat ćeš i ondaJos da naucim kuhati.. A ima vremena do 60...
Tesko... Meni ti lova traje otprilike koliko i paprikas...ma naručiš dostavu boli te k ionako kažeš da imaš love već sad dakle ako kardinalno ne pogriješiš negdje imat ćeš i onda
ja sam trpio u sauniVidi ovog, provodi istrazivanje o prostituciji... S kakvim problemima se susrecete? Brate susrecem se s tim da me uhode, prose i mole da zivim kod njih... Aj sad recite da ne trpim dusevnu bol...
united nudeKoje, koje?
meni kao tic tac bombonTesko... Meni ti lova traje otprilike koliko i paprikas...
Ja sam trpio u svom autu, doticna kaze vidim te, budes pricekal malo, da pripremim sve.... kontam se gotovo, u najavi otudjivanje vozila. Al ipak se pripremala.ja sam trpio u sauni
ma nebi mi smetalo da kasni ali pošto znam da ne kasni zato što bere cvijeće ili kuha paprikaš e to mi je ko šamar da dobijemJa sam trpio u svom autu, doticna kaze vidim te, budes pricekal malo, da pripremim sve.... kontam se gotovo, u najavi otudjivanje vozila. Al ipak se pripremala.
Postoje ljudi koje to pali...ma nebi mi smetalo da kasni ali pošto znam da ne kasni zato što bere cvijeće ili kuha paprikaš e to mi je ko šamar da dobijem
e ove su topPogledajte prilog 1533
Jel ove? #MOOD...
što da su zadnji nakon svih?Postoje ljudi koje to pali...
A ona sapira sa sebe okuse ananasama nebi mi smetalo da kasni ali pošto znam da ne kasni zato što bere cvijeće ili kuha paprikaš e to mi je ko šamar da dobijem
Da, zato biraju samo vecernje terminešto da su zadnji nakon svih?
a ako i ne stigne misliš da ima parfem na bazi ananasaA ona sapira sa sebe okuse ananasa
Ili mu skuplja šlag za kavuA ona sapira sa sebe okuse ananasa
Da al s baboma jel bi u sauni?
a ne znam, sanjao sam jednom da mi curu netko jebe, bilo mi je super u snu ali nisam siguran za javu...Da, zato biraju samo vecernje termine
Tel: 064/677-677
|
|
|
|