Sisata i guzata
Well-known member
U sta se kladimo da si ga izdrkao pa ti nije bilo do seksačekao kažem ti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U sta se kladimo da si ga izdrkao pa ti nije bilo do seksačekao kažem ti
ma nisam, nudile su se kolegice kao dok čekam ali došao sam zbog te jedne...U sta se kladimo da si ga izdrkao pa ti nije bilo do seksa
Nudile free da ubiješ vrijeme ili za pare?ma nisam, nudile su se kolegice kao dok čekam ali došao sam zbog te jedne...
ma nudile su sve opcijeNudile free da ubiješ vrijeme ili za pare?
nikad više nisam bio tamo...malo mi je i žao što nisam ponovo otišao ali zgadilo mi se baš...Nudile free da ubiješ vrijeme ili za pare?
organiziraj si vrijeme jbte, nemam ga ni ja.....i jako velike komplikacije mi izazove neograniziranosti poslije toga uopće nemam tolerancije na takve stvari, popušio sam tako i sex u troje jer mi je rekla za 15min a ja bio na ulazu u zgradu
I meni je od svih kreveta najdrazi moj...uh kako volim svoj krevet. neprocjenjivo ovako posle posla
Sacekaj mene do veceras, moram sa zrtvom da se nadjem(imam lika s kojim sam "u vezi")...e werdume ko patak si posto, jesu i patka držali u sauni pa je zato tako lud
meni je najdraži onaj u kojem bi bili zajednoI meni je od svih kreveta najdrazi moj...
Ma ja platio neku kaznu 100 DM bili su tada jos DM...ja kazao kak je bilo dosao na oglas i to je to....a ova sto sam bio sa njom napravila neku pricu da smo u vezi da nije placeni sex....mos mislit da su joj povjerovali i nju 100DM oderu...Mirozemo, kad te pandurija prekinula u poslu jel ti vratilo pare poslije? Jesi bar bio neko vrijeme?
Bez starca nema udarca.Samo za Somija...
hvala sigica. al bolje neki rock heheSamo za Somija...
Inace romkinjazgodna ova pevaljka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|