onaj_tamo
Well-known member
Nekome su bankomati za podizanje novca, nekom za polaganje.Nije dzabe Mod nazvao klijente "bankomati"
Ma bitno je da se novci vrte, ostalo je nevazno
Nije puno Mod pogrijesio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekome su bankomati za podizanje novca, nekom za polaganje.Nije dzabe Mod nazvao klijente "bankomati"
ma ćešće me babe pitaju a kod koga idete, taman da me razjebuJesi se vise puta okrenuo ili ostao? Hahah jos te pitaju jel znas di je taj i taj broj, mozda i oni idu na istu adresu
tko ima jači tricepsKako se rješava kad dođete zajedno na vrata...par nepar...škare, papir, kamen...tko ima većega????
A joj ..ja sam ima situaciju da nas je 4 muska bila istovremeno u stanu ....a nismo znali jedni za druge...Da je bilo kreveta, vjerovatno bi bio netko ispod
joj nešto slično se meni desilo, čekao u sauni...Desilo se... U kranjcevicevoj jos ali ne meni vec drugoj... A drugi je cekao u kupaonici a za sretnika koji je jebo nema tusiranja...
Kad i kako ste saznali da vas je 4?A joj ..ja sam ima situaciju da nas je 4 muska bila istovremeno u stanu ....a nismo znali jedni za druge...
A joj ..ja sam ima situaciju da nas je 4 muska bila istovremeno u stanu ....a nismo znali jedni za druge...
Kada su cure primile iduceg ...a to bila murija...e onda su nas iz soba sviju sakupili u dnevni... da provjere jesmo li svodnici....a scena kad su kazali da svi idemo u postaju...Kad i kako ste saznali da vas je 4?
godinu dana poslije toga nisam išao...joj nešto slično se meni desilo, čekao u sauni...
A vi bili musterije, usput i vojaeriKada su cure primile iduceg ...a to bila murija...e onda su nas iz soba sviju sakupili u dnevni... da provjere jesmo li svodnici....a scena kad su kazali da svi idemo u postaju...
ma frendovi iz susjedstva i inače dođu na kavu, nije valjda sumnjivo što kavu piju goli i nauljeni?? ma nijeA vi bili musterije, usput i vojaeri
Omg.. Ma dno dna...Kada su cure primile iduceg ...a to bila murija...e onda su nas iz soba sviju sakupili u dnevni... da provjere jesmo li svodnici....a scena kad su kazali da svi idemo u postaju...
Rađe bih hodao okolo zgrade ili pio kavu u kafiću do nego čekao u kupaoniOmg.. Ma dno dna...
Krivooo, možda babe isto nešto nude...ma ćešće me babe pitaju a kod koga idete, taman da me razjebu
mila majka moje čekanje u sauni (sauna nije radila)....a čeko bi ja u sauni pola dana i to nek prži na maksimumu....bježi jeboteOmg.. Ma dno dna...
Eto se kaze "u pogresno vrijeme na pogresnom mijestu"Omg.. Ma dno dna...
meni nisu ali mogućeKrivooo, možda babe isto nešto nude...
Da ne čekaš kod male odeš kod babe na čekanjeKrivooo, možda babe isto nešto nude...
Jel ostave štogod za čitat? Gloriju, Jutarnji?Rađe bih hodao okolo zgrade ili pio kavu u kafiću do nego čekao u kupaoni
a babe obično dobro i kuhaju...pa ručak prije akcijeDa ne čekaš kod male odeš kod babe na čekanje
a jel bi u sauni?Rađe bih hodao okolo zgrade ili pio kavu u kafiću do nego čekao u kupaoni
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|