Ali da nezali ..da ce i u kolicima ici kod njee..pa ti vidi...Neka ti kolega Sombi kaze kakvu je kalvariju prosao dok je stigao do Sig...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali da nezali ..da ce i u kolicima ici kod njee..pa ti vidi...Neka ti kolega Sombi kaze kakvu je kalvariju prosao dok je stigao do Sig...
Slusamo Mladena Grdovica...zašto svi šutite?
joj ne haha. inaće mi tip simpa. lud je fullSlusamo Mladena Grdovica...
Evo "Mornar bez srice"...joj ne haha. inaće mi tip simpa. lud je full
Nikad nikoga iz privat zivota izuzev macaka ja tu ne spominjemimaš dosta frendica? nikad uh ne spominješ
Naravno da ne... To nisu stvari koje se dijeleok. jel imaš koju da zna ćim se baviš
A jbg... Bit ce prva ona u sljastecim hulahopkama....nitko ne glasa za srbiju
Ali da nezali ..da ce i u kolicima ici kod njee..pa ti
A koliko imas godina zapravo ti?Al ono jel imas koju frendicu kao da imam 20 godinazene moje generacije su majke, supruge..
29A koliko imas godina zapravo ti?
E, a na poruke poslane u inbox ne odgovaras zbog?
Puno ih je i onda bi se to pretvorilo u prepisku bez smisla....ovdje se svi zajedno zajebavamo...E, a na poruke poslane u inbox ne odgovaras zbog?
Ok razumijem, hvala na odgovoruPuno ih je i onda bi se to pretvorilo u prepisku bez smisla....ovdje se svi zajedno zajebavamo...
Jel navijaš za Barbaru Pravi?A jbg... Bit ce prva ona u sljastecim hulahopkama....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|