Sisata i guzata
Well-known member
U suprotnom pozvala bih vas da dodete dzabeOdradi svaka vjeruj mi. Moze biti lijepo i ugodno, meni je uglavnom tako, ali sve se svodi na biznis i lovu. Meni je u inreresu da mi se ljudi vracaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U suprotnom pozvala bih vas da dodete dzabeOdradi svaka vjeruj mi. Moze biti lijepo i ugodno, meni je uglavnom tako, ali sve se svodi na biznis i lovu. Meni je u inreresu da mi se ljudi vracaju
Ne kazem ja da ona to ne odradi al razlike sigurno postoje s kim i kako to odradi i sto ona osjeti prilikom odradjivanjaOdradi svaka vjeruj mi. Moze biti lijepo i ugodno, meni je uglavnom tako, ali sve se svodi na biznis i lovu. Meni je u inreresu da mi se ljudi vracaju
Gledaj, da ti dođe potomak Quasimoda i Mrak Taritaš i počne drkati tebi će se dignuti...ti kad dođeš kod nekei počneš fizikaliti i njeno tijelo na neki način reagira, ako si spretan i zgodan još i više, ako ona želi ostaviti dojam zbog nekog budućeg posjeta sigurno ćeš zaključiti da ste kliknuli i konektirali..Pa ne bih rekao, ima hrpa,njih koje to ao odrade, osjetis neke stvari ako imas,dovoljno iskustva.
Dojam zbog buduceg posjetaeskort dami nema sta bit vazan neciji fizicki izgled...Gledaj, da ti dođe potomak Quasimoda i Mrak Taritaš i počne drkati tebi će se dignuti...ti kad dođeš kod nekei počneš fizikaliti i njeno tijelo na neki način reagira, ako si spretan i zgodan još i više, ako ona želi ostaviti dojam zbog nekog budućeg posjeta sigurno ćeš zaključiti da ste kliknuli i konektirali..
A gle... Kod mene svi misle da su jedini i da mi je s njima najljepse u zivotu... Samo sto to nije realnoNe kazem ja da ona to ne odradi al razlike sigurno postoje s kim i kako to odradi i sto ona osjeti prilikom odradjivanja
Bilo bi lijepo čuti i drugu stranu osim ovih VIP forumaša...A gle... Kod mene svi misle da su jedini i da mi je s njima najljepse u zivotu... Samo sto to nije realno
Ubijaš volju, ne da mi se više nigdje ni ić.Opustena sam samo iz svog profesionalnog ugla ne zelim da se brkaju pojmovi
Aj nemoj više, srušit ćeš nam sve snove...Pogotovo ne nakon dva ili vise likova u danu... Stari moj, zvijezde vidis i picka te boli ali moras imat osmjeh na licu jer radis za drugoga
Samo sam realna... O tome sto trazis zavisi jel ti se isplati iciUbijaš volju, ne da mi se više nigdje ni ić.
Ee da... To je ona sto sam preporucila VenturiEno Jura na Recenzijama Brazilke bio 2h sa nekom Annom...mislim da se žene u drugu subotu....
Ja sam 4 u wellcum u 8 h..al ono svaku po 10-15 minuta...Miško idućih mjesec dana nije htio iz gaća ni na pišanje...Zamislite da morate jebat 5 zena svaki dan... Jel bi osjecali kurac?
Ja poziciju prostituke doživljavam kao posao ginekologa, urologa, proktologa i svih onih koji se bave tim područjima...posao kao posao...potupuno bespotrebno stigmatiziran...naravno protiv sam onog dijela koji koketira sa kriminalom i slično...Zamislite da morate jebat 5 zena svaki dan... Jel bi osjecali kurac?
I zamisli tako svaki dan... Pa peder bi postao jbtJa sam 4 u wellcum u 8 h..al ono svaku po 10-15 minuta...Miško idućih mjesec dana nije htio iz gaća ni na pišanje...
I kod Sombija na ispovjedI zamisli tako svaki dan... Pa peder bi postao jbt
Svaka cast, isto mislimo... I ja sam protiv organizirane prostitucije ali definitivno svatko im pravo raditi sa svojim tijelom sto zeli... Da nema potraznje ne bi bilo ponudeJa poziciju prostituke doživljavam kao posao ginekologa, urologa, proktologa i svih onih koji se bave tim područjima...posao kao posao...potupuno bespotrebno stigmatiziran...naravno protiv sam onog dijela koji koketira sa kriminalom i slično...
Imaš dobro oko...Ee da... To je ona sto sam preporucila Venturi
A hvala, za Ve tya samo najboljeImaš dobro oko...
Tel: 064/677-677
|
|
|