Sisata i guzata
Well-known member
Ma ni ne pratim to... Slusam Grdovica "samo more zna"Jel navijaš za Barbaru Pravi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ni ne pratim to... Slusam Grdovica "samo more zna"Jel navijaš za Barbaru Pravi?
Sta je Sig pa nema narodnjaka...Ma ni ne pratim to... Slusam Grdovica "samo more zna"
Danas neki drugaciji mood....Sta je Sig pa nema narodnjaka...
Pa vikend jje...Danas neki drugaciji mood....
Onda neku mladu mamu preporuciAl ono jel imas koju frendicu kao da imam 20 godinazene moje generacije su majke, supruge..
Juciee nema tee...Onda neku mladu mamu preporuci
A jbg ocito Balkan i ostatak svijeta nemaju iste standarde ili slicnu postavku u glavi...Fejk rokeri digli Eurosong. Dosta treš. Ali bolje od dosadne Švicarske. Ne znam zašto sam se uopće potrudio jutros streamati te pjesme. Sinoć sam srećom imao pametnijeg posla od gledanja sveg tog kiča. Francuskinja bila ok. Još je Srpkinja porijeklom što joj je dodatan plus. A one Uraganke koje SIG spomenula dno. Ono nije ni za splav. Isto kao i onaj megatreš u kojem se žene u šljaštećim opravama na cajka background deru Mata Hari. Samo je jedan pravi Mata Hari Hari Mata Hari.
Je preeseksi je pokidala bi mu te gace po savovima odmahMaserkasplit jel tako da je lik bas muzevan? Pogle mu stikleCak se i sminkamo slicno... Pogledajte prilog 1527
baš fejkeriA jbg ocito Balkan i ostatak svijeta nemaju iste standarde ili slicnu postavku u glavi...
Nije korektno, pogotovo jer se radi o mom privatnom broju. Ako ja nekome ovdje nisam odgovorila vjerovatno postoji dobar razlog zasto, nije mi pimp da mi ugovara posao...Ocito je covjek bio zadovoljan uslugom pa zeli da i drugi osjete tu caroliju
SvastaMicem sliku jer ce onda valjda ponovno mislit da sam musko i prestat ce poruke u pp
Ovako mi lakse... Tu i tamo mi stigne poruka "ti si neki lik ili?Svasta
Tel: 064/677-677
|
|
|