Sisata i guzata
Well-known member
A ono.. Ne jedem meso tako da je to malo teze bez nutricioniste.. Mozda da pitam maserkusplitPričala si o nekim promjenama u prehrani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ono.. Ne jedem meso tako da je to malo teze bez nutricioniste.. Mozda da pitam maserkusplitPričala si o nekim promjenama u prehrani?
a mislim kod njega ulogu igra i genetska podloga?Na najboljem putu da postanem patka/guska
a nema ni Maserke Split...A ono.. Ne jedem meso tako da je to malo teze bez nutricioniste.. Mozda da pitam maserkusplit
Ugl... Skinula sam 9 kg ali lik mi je odmah na vratima rekao"ali izgubila si sise".. Tako da moram izabrat...A ono.. Ne jedem meso tako da je to malo teze bez nutricioniste.. Mozda da pitam maserkusplit
Ja zelim da se samo ona vratia nema ni Maserke Split...
Bila si na 87 ? Dosta za nositi....Ugl... Skinula sam 9 kg ali lik mi je odmah na vratima rekao"ali izgubila si sise".. Tako da moram izabrat...
Zovni je? Jeli njen nestanak povezan s Patkom?Ja zelim da se samo ona vrati
Da, sad sam na 78...a je jbg ali ja sam u pokretu oduvijek...Bila si na 87 ? Dosta za nositi....
Tako da meni nikad nije bio problem ni trcanje, ni vjezbanje, ni seks..Da, sad sam na 78...a je jbg ali ja sam u pokretu oduvijek...
Nije, dosadni ste jojZovni je? Jeli njen nestanak povezan s Patkom?
Patak? Kao da je važno di je?Jel na moru ili u unutrašnjosti Istre? Ako je uopće u Istri...
Sto dalje, srecom...Patak? Kao da je važno di je?
a ti?Nije, dosadni ste joj
I ja sam
Kad si na internetu daljina nije važna...Sto dalje, srecom...
Da... A jbg...Kad si na internetu daljina nije važna...
Svi smo mi patke i patci!!!
Ništa me ne pohvaljuješ a sve pratim o tebi...kako ono kažu...profil je skoro gotov...Da, sad sam na 78...a je jbg ali ja sam u pokretu oduvijek...
Daljina je tu ipak i moze seDa... A jbg...
Šta si se ta Maserka umišljaI ja sam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|