Sisata i guzata
Well-known member
I objasnjenje. Koje ti nisam bila duzna dati al ipak jesam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije reklama jer ne mislim nikoga pustiti.Ispricavam se. Krivo sam se izrazio. Samoreklama
ma samo chatamo..duzni si nismo...I objasnjenje. Koje ti nisam bila duzna dati al ipak jesam...
Eto... Cisto da si upucen...ma samo chatamo..duzni si nismo...
NazalostDapace, ja radim SVAKI jebeni dan i nemam vremena za nove
Ma sve ok.. sombi, ventura, oldie....................Nije reklama jer ne mislim nikoga pustiti.
Lažeš, prekjučer si bila slobodna i još nikoga i nisi imala taj dan...Dapace, ja radim SVAKI jebeni dan i nemam vremena za nove
Dobro homo... mora zena odmorit valjda??Lažeš, prekjučer si bila slobodna i još nikoga i nisi imala taj dan...
Cekaj mislis u nedjelju eeee u nedjelju sam bila freeLažeš, prekjučer si bila slobodna i još nikoga i nisi imala taj dan...
Ne trudim se evo majke mi... Ionako necete kupit...Ma sve ok.. sombi, ventura, oldie....................
Ne kuzimo se. Meni je drago sto ti imas nove. I stare i stalne i povremene. Samo nam ne mozes prodat pricu. Mislim, mozda se prodaje...
Eto vidiš da ne radiš svaki danCekaj mislis u nedjelju eeee u nedjelju sam bila free
Pardon, umjesto m ide b ili biDobro homo... mora zena odmorit valjda??
I stavit cu link.. Evo majke miEee u cetvrtak cu oglas objavit
Svaka roba ima svog kupca. Svaka prositutka nade svog klijentaNe trudim se evo majke mi... Ionako necete kupit...
Def...Svaka roba ima svog kupca. Svaka prositutka nade svog klijenta
Da rijesimo misteriju... Doduse nece bit broja kad izbrisemI stavit cu link.. Evo majke mi
Ima koji profi fotograf tu? Stavljaju mi se profi fotkiceEee u cetvrtak cu oglas objavit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|