Kozjak Dida
Well-known member
Pjesnička sloboda...Ako je 100% u statistici sve ili puni krug . Koliko je to onda 1.000% , te nule frapantno djeluju na moju psihu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pjesnička sloboda...Ako je 100% u statistici sve ili puni krug . Koliko je to onda 1.000% , te nule frapantno djeluju na moju psihu ?
Moj posao nije javno oglasen... Moja cijena nije tvoja stvartek kad napises o svojim primanjima ja cu tebi o svojimNe. Nitko ti ne urusava tvoju diskreciju. Govorimo.o tvom "poslu" na forumu u kojem raspravljamo o prositutkama, uslugi, cijeni i sl. tome.. nitko ne salje ime i prezime od "one" debele pa da vidi na face-u? Jel kuzis???
ProporcionalnoAko je 100% u statistici sve ili puni krug . Koliko je to onda 1.000% , te nule frapantno djeluju na moju psihu ?
Plovak i ja smo frendovi... Mi si dijelimo tajneMoj posao nije javno oglasen... Moja cijena nije tvoja stvartek kad napises o svojim primanjima ja cu tebi o svojim
Možda je novi pa još ne zna ?Mod, lik je otvorio temu " bio tko ", ubij ga molim te.
Ti imaš samo jednu tajnu , a to sam ........... ?Plovak i ja smo frendovi... Mi si dijelimo tajne
Pa svi su otvoreni , ali rade na terasama , gledaj da ima veliku terasu vani .Nitko mi ne odg koji restotan je otvoren u zg ljudiiii
Da razjasnimo stvar. Ti se ne oglasavas u PO. Ali se oglasavas na neki drugi nacin. Oglasavanje je tip reklame jel? Ti se ovdje reklamiras. Pecas ekipu...i to je ok, nemam ja nista.protiv, samo da to razjasnimo..mislim meni je jasno, neznam drugima...Moj posao nije javno oglasen... Moja cijena nije tvoja stvartek kad napises o svojim primanjima ja cu tebi o svojim
Ne pecam... Odbijam... Nije reklama, pokazi mi moju reklamu,Da razjasnimo stvar. Ti se ne oglasavas u PO. Ali se oglasavas na neki drugi nacin. Oglasavanje je tip reklame jel? Ti se ovdje reklamiras. Pecas ekipu...i to je ok, nemam ja nista.protiv, samo da to razjasnimo..mislim meni je jasno, neznam drugima...
Ovo nije reklamaJa izuzetno puno ulazem i dajem se 1000 posto... Tako da je cijena opravdana... Prostor dobar...
Ne... Ovo je samohvala, nije s ciljem da bi ti ili netko dosao...Ovo nije reklama
Dapace, ja radim SVAKI jebeni dan i nemam vremena za noveNe... Ovo je samohvala, nije s ciljem da bi ti ili netko dosao...
Ja sam njena najveća reklamaOvo nije reklama
Ispricavam se. Krivo sam se izrazio. SamoreklamaNe... Ovo je samohvala, nije s ciljem da bi ti ili netko dosao...
tako je hahaNe... Ovo je samohvala, nije s ciljem da bi ti ili netko dosao...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|