Johann Sebastian Bach
Well-known member
Onda ću ja to stilizirati na frizuru tzv. hitlerovku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bas zanimljivo i neobicnoOnda ću ja to stilizirati na frizuru tzv. hitlerovku.
Ma nema veze, ti si mi inspiracija... A kad dovoljno narastu pofarbat cemo ih u ridje kanom...Izgubit ćeš klijente, većina ih voli goluždravu kožu.
Da, i valjda jedini koje ograničio profil za gledanje...Ma Bach... Pogledam i vise nije prisutan
Da i ja sam htjela otvorit...Da, i valjda jedini koje ograničio profil za gledanje...
Bas je misterijaDa i ja sam htjela otvorit...
Ja otvaram tudje profile da vidim koliko postova i reagirana imaju.Da i ja sam htjela otvorit...
Ja sam isto htjela vidjet sta je pisao dosad i pratiteljeJa otvaram tudje profile da vidim koliko postova i reagirana imaju.
Top... A mozes i brcice iznad picke napravit
Najjace mi je ono da sljedeca zena mora biti spremna za radjanje bar trojke...Bach, Bach, nismo mi perzvenjaci
Apsolutno, treba popraviti natalitet. Izumiremo.Najjace mi je ono da sljedeca zena mora biti spremna za radjanje bar trojke...
I to ne sa kurvama koje imaju manje od 6/10 ocjenu... Jer ce dijete ispast ruznoApsolutno, treba popraviti natalitet. Izumiremo.
Eto... Imam vec dva klijenta koja volefrizurica je zakon
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|