Sisata i guzata
Well-known member
Hvala Bogu da zivimo...Ti od toga živiš ne ja
Da drkadzije konacno nesto daju od sebe kad vec zenu doma samaraju i jebu za dz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Bogu da zivimo...Ti od toga živiš ne ja
Znam... Ti zivis od gledanja sisa na netuTi od toga živiš ne ja
Zen?Znam... Ti zivis od gledanja sisa na netu
Ne zaboravi i dezinficiratiProdajes se za komad sise . Ja pare bar uzmem u ruke a ti u rukama imas samo tu patkicu doli
Maysa, Daniela, Salma, Beba. Maysa najbolje tijelo.Koja vam je najjaca zena na EGE trenutno, meni Salma... Nema ono klasicno, silikone itd....
Ah nisam zgodni jebač sa fejsa da se ranim vodenim bojicamauh ko bi rekao za patka da je tako opasan haha
Patak kod mene se u salonu moze jesti s poda i cisce su pare sa mog stola neg tvoj pogani jezikNe zaboravi i dezinficirati
Zen?Patak kod mene se u salonu moze jesti s poda i cisce su pare sa mog stola neg tvoj pogani jezik
Eh tebi su sve sad.. Odaberi jednu...Maysa, Daniela, Salma, Beba. Maysa najbolje tijelo.
Makni pametna a ostalo točnoNiti jedna pametna zena picke nikada nije dala dzabe
Satra si me u po ure glava zaboli od tebe gore nego kad je juzina
Glupo je raditi dzabe nesto sto mozes naplatit... I ljetovat za 15.000 kn kao jaMakni pametna a ostalo točno
Ommm ommmSatra si me u po ure glava zaboli od tebe gore nego kad je juzina
Pa Maysa. Mogao bi je Marijole provjerit.Eh tebi su sve sad.. Odaberi jednu...
Haos...Pa Maysa. Mogao bi je Marijole provjerit.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|