Patak
Well-known member
Ko posljednji voz za Yumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko posljednji voz za Yumu
Uvjek je tako i ostat če tako nisam cucek na lancu
Pitaj i Maserku50% žena tu znam kako izgleda
I lijepi decki s fejsa imaju veci i ljepsi k od tebe pa sto sadUglavnom Sig ima bolje mandarine od Maserke
Ne ja ne trčim i slinim ko zgodni momciNaravno ti si neodoljiv nedodirljiv bacaju se zene po podu za tobom kad hodas.. izvinite bozanstvo nisam vas prepoznala
Pa to sam joj i ja rekla ,i ti otkrio ameriku ko kozjak sto ima moj broj pa misli da je to od neke vaznosti50% žena tu znam kako izgleda
Baš mi je drago dodaj još jednu diplomu na zid Mrs RobinsonI lijepi decki s fejsa imaju veci i ljepsi k od tebe pa sto sad
Nema mista vise.Baš mi je drago dodaj još jednu diplomu na zid mrs Robinson
Sorry sombi pogresno oznacena poruka ovo je bilo za patka da sig ima bolje sisePa to sam joj i ja rekla ,i ti otkrio ameriku ko kozjak sto ima moj broj pa misli da je to od neke vaznosti
A pronači češ ti ne sumnjam u tebe niti maloNema mista vise.
Gubiš se od toliko večih na fejsu ?Sorry sombi pogresno oznacena poruka ovo je bilo za patka da sig ima bolje sise
Tako i ti otkrila da ima večih đenisaSorry sombi pogresno oznacena poruka ovo je bilo za patka da sig ima bolje sise
Tako je.Tako i ti otkrila da ima večih đenisa
To je neki novi naziv za penis?Tako i ti otkrila da ima večih đenisa
Vidiš da ja znamTako je.
Ah taj muski ego....Ah te svetice?
Nebi znao pitaj one kojima gledaš i ime imaju za njegaTo je neki novi naziv za penis?
Treniraj i dalje zen trenutno si na 20%Ah taj muski ego....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|