Kozjak Dida
Well-known member
Pa važno mi je samo iz razloga da dospijem u Sig imenik, ako je problem više mi nije od neke važnosti.Pa to sam joj i ja rekla ,i ti otkrio ameriku ko kozjak sto ima moj broj pa misli da je to od neke vaznosti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa važno mi je samo iz razloga da dospijem u Sig imenik, ako je problem više mi nije od neke važnosti.Pa to sam joj i ja rekla ,i ti otkrio ameriku ko kozjak sto ima moj broj pa misli da je to od neke vaznosti
Apsolutno.Glupo je raditi dzabe nesto sto mozes naplatit... I ljetovat za 15.000 kn kao ja
A prevarila si se , davale su mnoge i to doktorice , magistrice . S osmijehom na licu i sjajem u očima .Niti jedna pametna zena picke nikada nije dala dzabe
Patka nečeOcel mi netko kupit auto koji zelim da se ne moram opet jebat preko oglasnika
Pa da... Al opet nije u smislu kes na ruke al kes je na drugi nacin... Imala i ja tako al taj se nakuhao i nasoppingirao...A prevarila si se , davale su mnoge i to doktorice , magistrice . S osmijehom na licu i sjajem u očima .
Ali meni je najdraže , čist račun - duga ljubav . Ove koje su davale za džabe su u konačnici bile najskuplje .
Mod potpisujem za uramiti na zidA prevarila si se , davale su mnoge i to doktorice , magistrice . S osmijehom na licu i sjajem u očima .
Ali meni je najdraže , čist račun - duga ljubav . Ove koje su davale za džabe su u konačnici bile najskuplje .
Možemo Hobo i ja popola?Ocel mi netko kupit auto koji zelim da se ne moram opet jebat preko oglasnika
Sretno s timPa važno mi je samo iz razloga da dospijem u Sig imenik, ako je problem više mi nije od neke važnosti.
Lip je dan, ja taman sa prve vode, ima i hrabrih u moru...prošetaj malo...Sretno s tim
Mislim da ga hvata sindrom Sigice...u svakoj novoj će tražiti nju...sisatu i guzatu...sretno!Pa Maysa. Mogao bi je Marijole provjerit.
Bas si mislim... Ova se cak i slika kao ja.. Nije samo da se kvarca i ima istu frizuruMislim da ga hvata sindrom Sigice...u svakoj novoj će tražiti nju...sisatu i guzatu...sretno!
Vec jesam jutros u 10 al na drugu stranu.. priko baca sve do znjana s prijom popila kavu i nazad .. je lip je dan al je popodne radno pa cu gledat dan kroz prozor do zalaska sunca ..Lip je dan, ja taman sa prve vode, ima i hrabrih u moru...prošetaj malo...
A kad krene zalazak na bicikl...Vec jesam jutros u 10 al na drugu stranu.. priko baca sve do znjana s prijom popila kavu i nazad .. je lip je dan al je popodne radno pa cu gledat dan kroz prozor do zalaska sunca ..
Ti voliš više ove od 50 kg, ok.Mislim da ga hvata sindrom Sigice...u svakoj novoj će tražiti nju...sisatu i guzatu...sretno!
Jesi se ti kad tako slikala?Ovo mi poznato
Pogledajte prilog 1239
Lijepo ti ja kažem....Ovo mi poznato
Pogledajte prilog 1239
Tel: 064/677-677
|
|
|
|