Patak
Well-known member
Nek meni ostavi štapoveSigi boli te kiki, u tastamentu si ko amen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek meni ostavi štapoveSigi boli te kiki, u tastamentu si ko amen.
Ha???!!!???Idem u finu.na ulazu Zaštitarka neka pauza bila ovo ono potegni povuci spika kaže Da i masaže radi da mi broj haha
Ma nije istina... Volim i ja tebe...Slažem se , jer volim nesretno Sigy sve ove godine , a ona sve to neozbiljno shvaća
Pa zna biti gužva unutra bolje ne ulazitiMeni je zabranjen pristup FINI na 50 metara.
Jeli zbog te? Znam davno stojim na šalteru, ona mi vraća ostatak a ja samo buljim u njene sise, ehhhhMeni je zabranjen pristup FINI na 50 metara.
Ništa zero morao izvaditi neku potvrdu da nemam imam neke planove za kupit nove gačeA Patkovino, ali imaš ovrhe?
Skupe gaĆeNišta zero morao izvaditi neku potvrdu da nemam imam neke planove za kupit nove gače
Pravi SatenSkupe gaĆe
Skromna djevojcica... Mod je rekao da bi bio sretan da ima takvu koja hoce samo cipele..Skuplje Gače.od Siginih Cipelica ))
A jbg sad šlovek nosi Boss odijelaSkromna djevojcica... Mod je rekao da bi bio sretan da ima takvu koja hoce samo cipele..
stapovi idu sa mnom u grob hahaNek meni ostavi štapove
Barem ima ješke.tamostapovi idu sa mnom u grob haha
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|