Patak
Well-known member
PusaKad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PusaKad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome....
možeš k meni dok iznajmljuješMajke mi iznajmljivat cu stan za 200 kn noc parovima... Koliko sam cesto kuci
Ne može se bolovati od ljubavi...Da bolujem od ljubavi
Mozes pasti u depresiju a to je opaka bolest... Odati se alkoholu, tabletama.... Sve to utjece na zdravljeNe može se bolovati od ljubavi...
poznatoMozes pasti u depresiju a to je opaka bolest... Odati se alkoholu, tabletama.... Sve to utjece na zdravlje
Moze mozeNe može se bolovati od ljubavi...
Onda nisi nikad bio zaljubljenMoze moze
baš prolazim kroz tu fazuOnda nisi nikad bio zaljubljen
Zajubljen u SiG?baš prolazim kroz tu fazu
baš prolazim kroz tu fazu. Znaci ukrala vam je srce neka ,evo ovaj forum cili gori od ljubavi
daZajubljen u SiG?
i to jako. kako je samo pametna,elokventna,načitana. prva liga
Da li bi bilo bolje da nisi išao kod nje? Znaš ono, za ono što i ne znaš to ti i ne fali. Reci mi bili se razveo zbog sigice?i to jako. kako je samo pametna,elokventna,načitana. prva liga
Patak, ne brini sve što se približi Maserki sa podignutim kopljem šaljem istim putem kojim su došli.Samo ti pusti Za Patka Maserku po Splitu imaš cura ko u bajci hehe
Jel ti ovo Sig poslala poruku da nadopišeši lijepa
prestar sam da se razvodim. a ovo kod sigice je nešto nezaboravno. sva sreća da sam bio kod nje. nezaboravno i preljepo iskustvo.Druže Sombe
Da li bi bilo bolje da nisi išao kod nje? Znaš ono, za ono što i ne znaš to ti i ne fali. Reci mi bili se razveo zbog sigice?
nijeJel ti ovo Sig poslala poruku da nadopišeš
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|