Kozjak Dida
Well-known member
Ja nisam, čitaj sa razumijevanjem, ako ne možeš pitaj Marijola da ti pojasniJa??? Ja sam mu bila frendica a Kozjak, Sinisa i zg i ti ste ga minirali...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam, čitaj sa razumijevanjem, ako ne možeš pitaj Marijola da ti pojasniJa??? Ja sam mu bila frendica a Kozjak, Sinisa i zg i ti ste ga minirali...
Samo ti pusti Za Patka Maserku po Splitu imaš cura ko u bajci heheJa nisam, čitaj sa razumijevanjem, ako ne možeš pitaj Marijola da ti pojasni
Prva nema.kod.Patka bolovanjaPatak, radiš, ne radiš, na bolovanju?
Ruzna ka goblin,zato moram gledati lijepe decke po fejsu mozda se uljepšam tako bar maloBaš me zanima kako izgleda Maserka znam da sam Patka za nju haha ali hm
Budem... Pali me kad me vaspitavaJa nisam, čitaj sa razumijevanjem, ako ne možeš pitaj Marijola da ti pojasni
Ti Goblin ja Gollum Savršeni parRuzna ka goblin,zato moram gledati lijepe decke po fejsu mozda se uljepšam tako bar malo
A meni najlijepša na svijetuRuzna ka goblin,zato moram gledati lijepe decke po fejsu mozda se uljepšam tako bar malo
Na bolovanju si?Prva nema.kod.Patka bolovanja
Da bolujem od ljubaviNa bolovanju si?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|