Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i moje Louboutinke....stapovi idu sa mnom u grob haha
A cija sam ja ...Ja igram svaki Petak ako.dobijem.ekipa svi imate mjesec plačen.u Dubaiu sa svom dodatnom opremom
Moram radit ljubavi dok ne dobijes na eurojackpotuVidiš Maserka još radi čim je nema A kad nema Patka onda kukulele svira ?
Bas si diskretan sad ce je svi dolazit proucavatiPa jeli čemu ta zaštitarka? Kad smo kod FINE, zna li Kozjak ili netko drugi žensku koja radi na šalteru na Fini u Splitu, Mažuranićevo šetalište, ima ricastu smedju kosu, plave oči, manjeg rasta, fine sise, napućene usne, glas ima neki hrapavi. Baš onako droljasto izgleda
Moja si tu neznam za ostale.straniceA cija sam ja ...
Ljubav je vječna kažu sad.znam i zaštoMoram radit ljubavi dok ne dobijes na eurojackpotu
Mislila sam kad se obogatis na lotu to se tako kaze di sam ja u toj priciMoja si tu neznam za ostale.stranice
A radi na crno dodatni posloviBas si diskretan sad ce je svi dolazit proucavati
Mala barkica sa suncobranom i kraj meneMislila sam kad se obogatis na lotu to se tako kaze di sam ja u toj prici
Promisli malo na sebe u tom kontekstu...Bas si diskretan sad ce je svi dolazit proucavati
Nemam sto ja na sebe mislit jer ne pricamo o meni nego zeni koja radi na javnom mistu koje navodis i o kojoj pricas na forumu il nebitno di kakve veze imam ja s time sto si ti sad napravija glupu stvarPromisli malo na sebe u tom kontekstu...
Jesam i sad na trening . Al cu se veceras naspavati napokonLjubavi jesi se umorila danas?
Aj kad Patka nabildaš kako češ me voljetiJesam i sad na trening . Al cu se veceras naspavati napokon
Necemo se nabildati ,samo cemo biti seksi uvjezbaniAj kad Patka nabildaš kako češ me voljeti
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|