Kozjak Dida
Well-known member
Oš da ti gatam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oš da ti gatam?
Vidiš kako mene.to ne opterečujeUneredit će nas svih sa ovim č i ć, ja sam se već par puta na poslu ozbiljno zamislio kako se što piše
Onako nešto vrtim, izadjem s kojom trebom, ali nije to to. Ima jedna zaljubio sam se u nju, ali moram nekako doći do nje i da se ženim. Ipak kad sam se ja godina Tito je još bio živHobo šta ima kod tebe
Moja Maserka če miOš da ti gatam?
Nije još ali u procesu smo da ovjekovječimo za cili životA šta Maserka nije patka? Šta je onda? Guska?!?
Će, ako ne bude će, neće ti gatnitMoja Maserka če mi
Vidimo svi...Vidiš kako mene.to ne opterečuje
To je sasvim Ok od tebe ipak sam.samo tvoj ljubaviVidimo svi...
Ti svaki dan sve stariji, bliže si četrdeset nego trideset...znači 50Onako nešto vrtom, izdajem s trebala ali nije to to. Ima jedna zaljubio sam se u nju, ali moram nekako doći do nje i da se ženim. Ipak kad sam se ja godina Tito je još bio živ
Samo moj i od svake druge koja ti malo mahne sisom. Ja mislim da bi se ti najbolje s Anom slagaoTo je sasvim Ok od tebe ipak sam.samo tvoj ljubavi
Ja isto kazem ,poludilo sveMoj Patak, danas i kurve i maserke oče da im klijenti budu pismeni, kud ovaj svit gre
Ma Mojoj maserki ne smeta ona želi vjernog Patka zato me voli a ne zbog paraMoj Patak, danas i kurve i maserke oče da im klijenti budu pismeni, kud ovaj svit gre
Pa svi smo svaki dan stariji Jesi li ti rodjen za Titovog života? Bio pionir?Ti svaki dan sve stariji, bliže si četrdeset nego trideset...znači 50
Slažem seJa isto kazem ,poludilo sve
Nisam ni kavu poćeo piti a već o sisamaSamo moj i od svake druge koja ti malo mahne sisom. Ja mislim da bi se ti najbolje s Anom slagao
Naravno da te ne voli zbog para, voziš Pug 206 i imaš stari mob na botune. Očigledno je da ljubav nije zbog novacaMa Mojoj maserki ne smeta ona želi vjernog Patka zato me voli a ne zbog para
Eee jadan sve te smeta o sisama da se spominjuNisam ni kavu poćeo piti a već o sisama
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|