Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dečkić, moj prvi World cup koji sam gledao a da razumijem je bio u Argentini...a tog belosvetskog prevaranta sam 3 sata čekao na cesti da mu mahnem..i pudlicama u autu..stariji će znat i čemu pišemPa svi smo svaki dan starijiJesi li ti rodjen za Titovog života? Bio pionir?
Normalno da nije još kad me udomi u splitu sreči nema krajaNaravno da te ne voli zbog para, voziš Pug 206 i imaš stari mob na botune. Očigledno je da ljubav nije zbog novaca![]()
Naravno da te ne voli zbog para, voziš Pug 206 i imaš stari mob na botune. Očigledno je da ljubav nije zbog novaca. Sto ce mi vise od zivota
Samo tvoje ljubavi su za meneEee jadan sve te smeta o sisama da se spominju
A šta ja znam, malo je nevjeran ali pari mi da si mu najvažnijaSamo moj i od svake druge koja ti malo mahne sisom. Ja mislim da bi se ti najbolje s Anom slagao![]()
Srečno s tim , ć jebem te patkavog nepismenogNormalno da nije još kad me udomi u splitu sreči nema kraja
Jutro SigicaJutro... Cekam moda...
Kad se preselim kod tebe možeš me svaki dan ljubavi predajem ti.se u potpunostiSrečno s tim , ć jebem te patkavog nepismenog![]()
Cekaj da Ana stigne da vidis kako upali zavodnicke lampice odmah sve zaboraviA šta ja znam, malo je nevjeran ali pari mi da si mu najvažnija![]()
Blago meniKad se preselim kod tebe možeš me svaki dan ljubavi predajem ti.se u potpunosti
Samo tvoj ljubavi do kraja života dok nas smrt ne rastavi u dobru i zluCekaj da Ana stigne da vidis kako upali zavodnicke lampice odmah sve zaboravi![]()
Slušaj, kad dodje u Split, daj mu jedno 2- 3 sedmice u kojem ću ga ja pokušati naučiti pravopisu, možda i još nečemu? Ako ne uspijem, špedit ćemo ga, a ako uspijem odma ženidba?Srečno s tim , ć jebem te patkavog nepismenog![]()
Ne jedem kroasanePatak svaki dan kavicu u krevet ti donese ljubavi i kroasan.od čokolade
Znao sam da nešto neće odgovarat kupi Patka krofnuNe jedem kroasane
Da se tebi prilagodimo?Nisam vam ja kriv što ste pismeni
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |