Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dečkić, moj prvi World cup koji sam gledao a da razumijem je bio u Argentini...a tog belosvetskog prevaranta sam 3 sata čekao na cesti da mu mahnem..i pudlicama u autu..stariji će znat i čemu pišemPa svi smo svaki dan stariji Jesi li ti rodjen za Titovog života? Bio pionir?
Normalno da nije još kad me udomi u splitu sreči nema krajaNaravno da te ne voli zbog para, voziš Pug 206 i imaš stari mob na botune. Očigledno je da ljubav nije zbog novaca
Naravno da te ne voli zbog para, voziš Pug 206 i imaš stari mob na botune. Očigledno je da ljubav nije zbog novaca . Sto ce mi vise od zivota
Samo tvoje ljubavi su za meneEee jadan sve te smeta o sisama da se spominju
A šta ja znam, malo je nevjeran ali pari mi da si mu najvažnijaSamo moj i od svake druge koja ti malo mahne sisom. Ja mislim da bi se ti najbolje s Anom slagao
Srečno s tim , ć jebem te patkavog nepismenogNormalno da nije još kad me udomi u splitu sreči nema kraja
Jutro SigicaJutro... Cekam moda...
Kad se preselim kod tebe možeš me svaki dan ljubavi predajem ti.se u potpunostiSrečno s tim , ć jebem te patkavog nepismenog
Cekaj da Ana stigne da vidis kako upali zavodnicke lampice odmah sve zaboraviA šta ja znam, malo je nevjeran ali pari mi da si mu najvažnija
Mi onak jutroo pola 1 popodneJutro Sigica
Blago meniKad se preselim kod tebe možeš me svaki dan ljubavi predajem ti.se u potpunosti
Samo tvoj ljubavi do kraja života dok nas smrt ne rastavi u dobru i zluCekaj da Ana stigne da vidis kako upali zavodnicke lampice odmah sve zaboravi
Slušaj, kad dodje u Split, daj mu jedno 2- 3 sedmice u kojem ću ga ja pokušati naučiti pravopisu, možda i još nečemu? Ako ne uspijem, špedit ćemo ga, a ako uspijem odma ženidba?Srečno s tim , ć jebem te patkavog nepismenog
Ne jedem kroasanePatak svaki dan kavicu u krevet ti donese ljubavi i kroasan.od čokolade
Znao sam da nešto neće odgovarat kupi Patka krofnuNe jedem kroasane
Da se tebi prilagodimo?Nisam vam ja kriv što ste pismeni
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|