Sisata i guzata
Well-known member
Ukljucim ali ga ne cujempola sata kasnije se probudim od alarmaKako jeba ga pas.. jel alarme ukljucis ili sto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukljucim ali ga ne cujempola sata kasnije se probudim od alarmaKako jeba ga pas.. jel alarme ukljucis ili sto
Ja spavam 4,5 h... Puno premalo, ali i kave pijem dosta.. Evo sad sam popila kavuJa ako iza 01.30 oden lec gotovo je prije 11 nw cujem nista
isto mogu kavu uvijek , ali čorim bar 8 satiJa spavam 4,5 h... Puno premalo, ali i kave pijem dosta.. Evo sad sam popila kavu
Ma to je kamilica.. jbt ja nista al nista NE CUJEM .. jednom mi je mama isla iz prve smjene znaci oko 15 sati je dosla doma i ja zakljucala se lipo u stan( ratno doba91.)do 6 sati sa susjedima provalila u stan , razbudila me nad krevetom tek pita jesan ja munjena a ja nju sta susidi u kuci rade koji se k dogadjaUkljucim ali ga ne cujempola sata kasnije se probudim od alarma
Ja se prislim.. Ali kad odspavam 8 h e to je to.. Onda se ni ne sminkam taj danMogu kavu bilokad. Vjerujem da sam se toliko navikao da mi više praktički ne djeluje. Ali negdje nakon 28.-29. godine više ne mogu bez minimalno šest i pol sati sna. Prije sam mogao s ful malo.
Ee i ja sam do prije koju godinu.. pa se iza 16 ako popijem tu negdje pocne srce uzlupavati,i vidim da smetaJa spavam 4,5 h... Puno premalo, ali i kave pijem dosta.. Evo sad sam popila kavu
E presla si igricu... To bi ipak i ja culaali starce nekad nisam davno kad bi dolazili kuci... Prije sam imala puno kvalitetniji sanMa to je kamilica.. jbt ja nista al nista NE CUJEM .. jednom mi je mama isla iz prve smjene znaci oko 15 sati je dosla doma i ja zakljucala se lipo u stan( ratno doba91.)do 6 sati sa susjedima provalila u stan , razbudila me nad krevetom tek pita jesan ja munjena a ja nju sta susidi u kuci rade koji se k dogadja
Meni djeluje samo Hell. I to samo on.. Niti jedno drugo energetsko piceEe i ja sam do prije koju godinu.. pa se iza 16 ako popijem tu negdje pocne srce uzlupavati,i vidim da smeta
još ak ne obučeš štikle ...mraakJa se prislim.. Ali kad odspavam 8 h e to je to.. Onda se ni ne sminkam taj dan
Nek ti daju sponzorstvoMeni djeluje samo Hell. I to samo on.. Niti jedno drugo energetsko pice
E presla si igricu... To bi ipak i ja culaali starce nekad nisam davno kad bi dolazili kuci... Prije sam imala puno kvalitetniji san a eto i ja sam do tog nekog ratnog doba pa pocelo aj u stan aj u podrum sad cemo vamo sad cemo tamo i ostane ti to svasta nesto u glavi.. znas da doma imam krevet normalan za lec al mi je najveci gust zaspati na kaucu il negdi se tako uvalit ostane ti ta neka navika berlava kad nisi moga spavati u krevetu
Monster?? Red bull?Nek ti daju sponzorstvo
Bas Hell jbgMonster?? Red bull?
Me ostavljaj nas... Di je patkaLaku noc vam
Haha nece sutra tek popodne radimNoć maserka, polako, i naspavaj se. Nemoj da te mušterije čekaju!
Moran jebemu zaspati cu ujutro za kuci poc ,dosta je odmora i putaMe ostavljaj nas... Di je patka
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|