Sisata i guzata
Well-known member
Ma sigurno ces ici....Ne idemo mi tamo samo zbog cura...nego radi druzenja sig, ima da propijemo 1 par sandala i 2 para da izjebemo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sigurno ces ici....Ne idemo mi tamo samo zbog cura...nego radi druzenja sig, ima da propijemo 1 par sandala i 2 para da izjebemo
Oni idu na osjet, iskustvo.Pa navigacija... Kao da oni znaju
Hm, hm.... onaj koji vozi ne smije piti, a koliko ste za jebačinu potrošiti će te samo za japankeNe idemo mi tamo samo zbog cura...nego radi druzenja sig, ima da propijemo 1 par sandala i 2 para da izjebemo
Kakvo branjenje...ici cemo sa bijelom maramomKako cete se obraniti od tih napada??
Pojavim se kad imam volje i vrimena al volim cuti i druge teorijePatak, znaš kako znam kad se Maserka pojavi?
Slovenke iliKao da je teško naći nešto u Sloveniji?????
Kako Mare i ja ne bi znali gdje je to ?Pa navigacija... Kao da oni znaju
To ti je zatvoreno ima par godina, morati ćeš u Austriju, preko Italije....ako se bojiš tunela velikih.Znam voziti, ali ne znam točno gdje je to.
A ja mislio ti voliš poezijuPojavim se kad imam volje i vrimena al volim cuti i druge teorije
Jesam ja rekla da je skromnost vrlinaHm, hm.... onaj koji vozi ne smije piti, a koliko ste za jebačinu potrošiti će te samo za japanke
Jesi bio kad?Kako Mare i ja ne bi znali gdje je to ?
Tako mlada a već SlovenkaSlovenke ili
To ti je zatvoreno ima par godina, morati ćeš u Austriju, preko Italije....ako se bojiš tunela velikih.
Pa imamo ih dovoljno ovdje!!!!Slovenke ili
Nisam tebe nista pitala nit me zanima tvoj zakljucak... Jel kokoš ili kokos..ili je kokoč ili kokoč??!!!A ja mislio ti voliš poeziju
Zasto tolko prezires patkaNisam tebe nista pitala nit me zanima tvoj zakljucak... Jel kokoš ili kokos..ili je kokoč ili kokoč??!!!
Zato mi se više svidjaš od one rasipne guzate sisoljke....Jesam ja rekla da je skromnost vrlina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|