M
Mozart deleted
Guest
Ti kupi stikle i donesi ih ja ti lako ugradim ove cavle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti kupi stikle i donesi ih ja ti lako ugradim ove cavle
Prije cemo mi to ostvarit nego ti dobiti sandaleVentura prije cu ja zaradit deset ovakvih nego vi to ostvarit...
Znala sam da neces odrzat rijec... Koja si ti prevaraPrije cemo mi to ostvarit nego ti dobiti sandale
Sta bi? Pa planirqmo ici prije 15.06Znala sam da neces odrzat rijec... Koja si ti prevara
Jebote HŽ vlak ne može biti više laganini, to taman za tebe Jedan put sam se vozio vlakom i nikada više, ha pošo iz Zagreba, dok je taj drugi busem u otprilike isto vrime. Ovaj malo odspava, posjetio ekipu i nazad doma ruča dok sam ja stiga u STJa volim vlakove laganini
40 godina, a posljedice trpimo kao da je još živ. Geringova kopija....Joj odkud na titu skoči jbt nema ga 100 godina a još aktualan
Da da i onda nece biti za sandale... Znam ja tu pricu. Uostalom, jel znas koliko treba da stignuSta bi? Pa planirqmo ici prije 15.06
Jbg ti voliš stres patak obuće tene i vozi a ti uživajJebote HŽ vlak ne može biti više laganini, to taman za tebe Jedan put sam se vozio vlakom i nikada više, ha pošo iz Zagreba, dok je taj drugi busem u otprilike isto vrime. Ovaj malo odspava, posjetio ekipu i nazad doma ruča dok sam ja stiga u ST
Sta nema u dubravi takvih?Da da i onda nece biti za sandale... Znam ja tu pricu. Uostalom, jel znas koliko treba da stignu
Blizu je lipanj, ali Slovenija je tu iza prve krivine, dakle to je to...Prije cemo mi to ostvarit nego ti dobiti sandale
Pa nije ona uopće zahtjevna ta razliku od ove guzate sisoljke. S njom jedino mogu ako rasprodan stanje i imanje...Ajde ti ispuni sve zahtijeve jbt pa nisam Čarobnjak iz Oza
Ne. Ovo je Balenciaga. Ides jedino ako te Ventura casti.Sta nema u dubravi takvih?
Bit ce i za sandale. Uskocit ce Ventura sa kojom kunom..Da da i onda nece biti za sandale... Znam ja tu pricu. Uostalom, jel znas koliko treba da stignu
Onda okBit ce i za sandale. Uskocit ce Ventura sa kojom kunom..
šta da ti pametno napišem?Pa nije ona uopće zahtjevna ta razliku od ove guzate sisoljke. S njom jedino mogu ako rasprodan stanje i imanje...
Ne volim stres zato više nikada u vlakJbg ti voliš stres patak obuće tene i vozi a ti uživaj
Obecao siOnda ok
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|