Sisata i guzata
Well-known member
Skromnost je manaZato mi se više svidjaš od one rasipne guzate sisoljke....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skromnost je manaZato mi se više svidjaš od one rasipne guzate sisoljke....
Slažem se, na žalost to mi je i realnostJesam ja rekla da je skromnost vrlina
Nije.....Skromnost je mana
To je definitivno vrlina, al ja ne mogu stat kad uletim u peek and cloppenburg kd placa legneSlažem se, na žalost to mi je i realnost
Ah ližeš se preko PatkaZato mi se više svidjaš od one rasipne guzate sisoljke....
Za neambiciozne koji se zadovoljavaju bilo cim...Nije.....
Nije ona rasipna nego ja mislim da ona zasluzuje i vise od toga . Ja cu joj sve dat i kupit sto vi necete pa i sto Patak rece lubetinke bi joj kupilaZato mi se više svidjaš od one rasipne guzate sisoljke....
Pa odatle, ima si priliku...đAh ližeš se preko Patka
Eto.... Kad ona prevara zajebe....Nije ona rasipna neho ja mislim da ona zasluzuje i vise od toga . Ja cu joj sve dat i kupit sto vi necete pa i sto oatak rece lubetinke bi joj kupila
Oces mene financirat da budem tvoja šećerna bebicaNije ona rasipna neho ja mislim da ona zasluzuje i vise od toga . Ja cu joj sve dat i kupit sto vi necete pa i sto Patak rece lubetinke bi joj kupila
Hehe ja mogu kupit ferero rocheNije ona rasipna neho ja mislim da ona zasluzuje i vise od toga . Ja cu joj sve dat i kupit sto vi necete pa i sto Patak rece lubetinke bi joj kupila
Eto. Rijesili smo problem sandalaNije ona rasipna nego ja mislim da ona zasluzuje i vise od toga . Ja cu joj sve dat i kupit sto vi necete pa i sto Patak rece lubetinke bi joj kupila
Prevara,sta drugo,Eto. Rijesili smo problem sandala
Ili za one koji nikada nisu zadovoljni koliko god imali a do 40- ere sigurno dobivaju srčani ili moždani( ako ne oboje)...Za neambiciozne koji se zadovoljavaju bilo cim...
Svako ima svoje slabosti.... navigare i camelTo je definitivno vrlina, al ja ne mogu stat kad uletim u peek and cloppenburg kd placa legne
Ispuni joj zahtijeve ti Patak je smanjene inteligencijePa odatle, ima si priliku...đ
O jbt sa srcanim... Ja sam bila pred srcanim sa zadnjih 100 kn u kuci. Sad sam srecom daleko i od jednog i od drugogIli za one koji nikada nisu zadovoljni koliko god imali a do 40- ere sigurno dobivaju srčani ili moždani( ako ne oboje)...
Budi drug, koji su joj zahtjevi?Ispuni joj zahtijeve ti Patak je smanjene inteligencije
Č i ĆBudi drug, koji su joj zahtjevi?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|