old&ugly
Well-known member
Aha, Donau ŠvabicaA prapra baka mi je Nijemica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, Donau ŠvabicaA prapra baka mi je Nijemica
Hehe bit ce njemacke penzijeA prapra baka mi je Nijemica
Umrla je prije 100 godina i viseHehe bit ce njemacke penzije
Cijeli zivot ja obilazim Zagorje. S majkom i ocem sam redovito iso u Zacretje, a u Krapinskim toplicama bio operiran. A nekad sam bio i u vezi pa sam macku vozio po bazenima jer u zagorju su najbolji bazeniAmdaeus, kada si počeo ozbiljno obilaziti Zagorje?
E a da li si ikad bio na Hršak bregu u onoj kavani?Cijeli zivot ja obilazim Zagorje. S majkom i ocem sam redovito iso u Zacretje, a u Krapinskim toplicama bio operiran. A nekad sam bio i u vezi pa sam macku vozio po bazenima jer u zagorju su najbolji bazeni
Nisam bio goreE a da li si ikad bio na Hršak bregu u onoj kavani?
A ti Juice? Ti si sigurno bio!!!E a da li si ikad bio na Hršak bregu u onoj kavani?
E onda kao da i nisi bio po zagorskim birtijama. Zezam se, ali to je ono baš pravo, domače...Nisam bio gore
Uh, pa da, ako si bio u Magdaleni na operaciji, dobro i da nisi bio gore. Srce bi te strefiloNisam bio gore
Sva sreca premlad sam za magdalenu, bio sam u akromionuUh, pa da, ako si bio u Magdaleni na operaciji, dobro i da nisi bio gore. Srce bi te strefilo
I što kažeš onda na ove lokale koji šatro nude travničke i banjalučke ćevapeVise sam po Bosni salabajzao neg po Zagorju.
Nisu oni bili u Tavniku u restaču Bosna, ni na Plavoj vodi a ni u Klašniku kod BLI što kažeš onda na ove lokale koji šatro nude travničke i banjalučke ćevape
Dobri ortopedi, vrhunski...Sva sreca premlad sam za magdalenu, bio sam u akromionu
Hahaha dragi moj ja sam i u travniku i u banja luci svake godine jer su moji od tamo. I redovito u travniku jedem cevape kod harija, a u banja luci kod muje.Nisu oni bili u Tavniku u restaču Bosna, ni na Plavoj vodi a ni u Klašniku kod BL
Ma daj Hari nije više što je bio, Konoba na Plavoj vodi ima najmeso a i alkohol poslužujuHahaha dragi moj ja sam i u travniku i u banja luci svake godine jer su moji od tamo. I redovito u travniku jedem cevape kod harija, a u banja luci kod muje.
A ja balkanska vegetarijankaHahaha dragi moj ja sam i u travniku i u banja luci svake godine jer su moji od tamo. I redovito u travniku jedem cevape kod harija, a u banja luci kod muje.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|