Sisata i guzata
Well-known member
Bas i ne... Bila sam s narokanim... Mali kurac ali cvrst... Ali tijelo uf... Jos i tetovazePriča je da na račun stereoida plati alatka...javi rezultat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas i ne... Bila sam s narokanim... Mali kurac ali cvrst... Ali tijelo uf... Jos i tetovazePriča je da na račun stereoida plati alatka...javi rezultat
Inace ne volim ali to je na njemu izgledalo top jer je bio cvrst kao kamen... Mislim, tijeloBas i ne... Bila sam s narokanim... Mali kurac ali cvrst... Ali tijelo uf... Jos i tetovaze
E jbg... Nasla sam deckaZnači Sombreraš ispalio za sisatom Sve je dobro dok žena ne posumnja...
Ma ne, ne znam dal da počnem piti te pumpalice mišića...masu imam, jebe me.definicija..ne bi tija pokvarit jedino šta valja na meniNe zabrinjavaj se nečeš ga ti jebati
e moja nepopravljiva sigica
Lik je bombaMa ne, ne znam dal da počnem piti te pumpalice mišića...masu imam, jebe me.definicija..ne bi tija pokvarit jedino šta valja na meni
Moš mislit kako idu u Dubrovnik.Bidni Ventura samo da ne fini ko ko Servantes iz našega malega mista
Idemo u subotu ujutro, u ponedjeljak samo u zgMoš mislit kako idu u Dubrovnik.
Venti, Venti...hotel Dubrovnik na trguMoš mislit kako idu u Dubrovnik.
Ne u hotel, U gradVenti, Venti...hotel Dubrovnik na trgu
Ne laži, nisi mogla tako brzo dogovoritiIdemo u subotu ujutro, u ponedjeljak samo u zg
Na pp smo dogovorili.... Poslao mi je fotke na wap i sad se dopisujemoNe laži, nisi mogla tako brzo dogovoriti
U 14.58 prva poruka ...u 15.15 sve bookirano, avion, hotel...velemajstor ...Sig daj jednu sliku njegovu da je stavim na profilNe laži, nisi mogla tako brzo dogovoriti
Je da, dala si mu broj nakon 5 minuta.Na pp smo dogovorili.... Poslao mi je fotke na wap i sad se dopisujemo
Nego kaj sam... Pa moj broj je ionako javna tajna, ima ga skoro cijeli forumJe da, dala si mu broj nakon 5 minuta.
tempiranaLik je bomba
Razmnenili smo brojeve i sad se dogovaramo...U 14.58 prva poruka ...u 15.15 sve bookirano, avion, hotel...velemajstor ...Sig daj jednu sliku njegovu da je stavim na profil
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|