Promašio si ceo fudbalPozdrav, ja putujem jako često i radim dosta.. Odlične sam građe i treba mi djevojka koja ne priča puno nego je tu kada mi treba da se istresem. Piši mi u pp. Da razmjenimo video poziv i slike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promašio si ceo fudbalPozdrav, ja putujem jako često i radim dosta.. Odlične sam građe i treba mi djevojka koja ne priča puno nego je tu kada mi treba da se istresem. Piši mi u pp. Da razmjenimo video poziv i slike.
Sa mnom..Pa kako da iskoristim to predivno vrijeme
Istinu zborim. Video poziv je dokaz za to kako izgledam. A para imam za ovakve stvari. Živim onako kako sam oduvjek želio. Okružen dobrim pičkama..baš si to lijepo napisao
Ali ti si dalje od sombrera...Sa mnom..
Zar misliš d aje nekome kao meni teško negdje doći..? Trenutno putujem kroz Hrvatsku, Srbiju i Austriju.. to je ta relacija...Ali ti si dalje od sombrera...
Sigily evo mišićavi bankomat na kotačima , san svake sponzorušeAli ti si dalje od sombrera...
Naravno, bez puno priče si rekla.. Samo nešto kao dokaz da vidiš da ja pričam istinu i obrnuto što se tiče tvog nicka ovde da si sisata i guzata..Hoces pp poruke da vidis kako sam tolerantna i ne pricam puno
Ajde sredi bildera pa nam napiši recenzijuHoces pp poruke da vidis kako sam tolerantna i ne pricam puno
Ne mogu... Zaljubljena sam u venturuAjde sredi bildera pa nam napiši recenziju
Ja sam jako ozbiljan za ponudu.. Veceras putujem. Ne brini za ostalo samo ponesi sebi par krpica, pa da sa mnom budeš 5 dana dok putujem.. Samo da uspostavimo video kontakt..Ne mogu... Zaljubljena sam u venturu
Prvoklasni betonMod, zar ti stvarno mislis da sam ja materijal za sponzorusu?
Mislim da bi glava brzo zabolilaPrvoklasni beton
Jbg kad Venty ima mišić u gaćama i comp u glaviNe mogu... Zaljubljena sam u venturu
Hahaha ne vjerujem.. Tražite nešto dobro i onda tako nešto dođe i ne vidite .. napisem ti mail u pp, pa se javi ako želiš.. Otišao.. Svako dobro..Mislim da bi glava brzo zabolila
JK je vrabac za tebeMislim da bi glava brzo zabolila
Zasto si rekao, di si bio, kako to da si bio, sta si mislio, zasto si to mislioJK je vrabac za tebe
Navecer te mrzim, ujutro te izvrijedam popodne ti saljem pjesmuZasto si rekao, di si bio, kako to da si bio, sta si mislio, zasto si to mislio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|