Promašio si ceo fudbalPozdrav, ja putujem jako često i radim dosta.. Odlične sam građe i treba mi djevojka koja ne priča puno nego je tu kada mi treba da se istresem. Piši mi u pp. Da razmjenimo video poziv i slike.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promašio si ceo fudbalPozdrav, ja putujem jako često i radim dosta.. Odlične sam građe i treba mi djevojka koja ne priča puno nego je tu kada mi treba da se istresem. Piši mi u pp. Da razmjenimo video poziv i slike.![]()
Sa mnom..Pa kako da iskoristim to predivno vrijeme
Istinu zborim. Video poziv je dokaz za to kako izgledam. A para imam za ovakve stvari. Živim onako kako sam oduvjek želio. Okružen dobrim pičkama..baš si to lijepo napisao
Ali ti si dalje od sombrera...Sa mnom..![]()
Zar misliš d aje nekome kao meni teško negdje doći..? Trenutno putujem kroz Hrvatsku, Srbiju i Austriju.. to je ta relacija...Ali ti si dalje od sombrera...![]()
Sigily evo mišićavi bankomat na kotačima , san svake sponzorušeAli ti si dalje od sombrera...![]()
Naravno, bez puno priče si rekla..Hoces pp poruke da vidis kako sam tolerantna i ne pricam puno![]()
Ajde sredi bildera pa nam napiši recenzijuHoces pp poruke da vidis kako sam tolerantna i ne pricam puno![]()
Ne mogu... Zaljubljena sam u venturuAjde sredi bildera pa nam napiši recenziju![]()
Ja sam jako ozbiljan za ponudu.. Veceras putujem. Ne brini za ostalo samo ponesi sebi par krpica, pa da sa mnom budeš 5 dana dok putujem.. Samo da uspostavimo video kontakt..Ne mogu... Zaljubljena sam u venturu
Prvoklasni betonMod, zar ti stvarno mislis da sam ja materijal za sponzorusu?![]()
Mislim da bi glava brzo zabolilaPrvoklasni beton![]()
Jbg kad Venty ima mišić u gaćama i comp u glaviNe mogu... Zaljubljena sam u venturu
Hahaha ne vjerujem..Mislim da bi glava brzo zabolila![]()
JK je vrabac za tebeMislim da bi glava brzo zabolila![]()
Zasto si rekao, di si bio, kako to da si bio, sta si mislio, zasto si to mislioJK je vrabac za tebe![]()
Navecer te mrzim, ujutro te izvrijedam popodne ti saljem pjesmuZasto si rekao, di si bio, kako to da si bio, sta si mislio, zasto si to mislio![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|