Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja o premještanju utega s lijeva na desno hahaPatak, sviđa mi se ova solucija....
Što ti misliš???
Ovaj je u rangu Bobe....Sigily evo mišićavi bankomat na kotačima , san svake sponzoruše
Bilo bi čudno da mu kupi novi štap za pecanje Sigurno nešto skrivaPatak, sviđa mi se ova solucija....
Što ti misliš???
Poduplaj cijenuRecite vi sto hocete ali ja sam se dogovorila s covjekom u pp.... Idemo na put
Rekla sam mu vec ok cifru, kaze mozePoduplaj cijenu
Tako je Sig samo po đepu udriRekla sam mu vec ok cifru, kaze moze
Budem patkaTako je Sig samo po đepu udri
Meni se javi kad budeš na moru, da ne moram plaćati put, znaš proleterijat, štednja ta auto s klimom i sirbagom i tako već...Recite vi sto hocete ali ja sam se dogovorila s covjekom u pp.... Idemo na put
E ali ja sam u primostenu ove godineMeni se javi kad budeš na moru, da ne moram plaćati put, znaš proleterijat, štednja ta auto s klimom i sirbagom i tako već...
Sombrero ili Švarceneger?Uglavnom, lik izgleda bomba... U subotu idemo u Dubrovnik
Misicavi i jaSombrero ili Švarceneger?
Bidni Ventura samo da ne fini ko ko Servantes iz našega malega mistaMisicavi i ja
Priča je da na račun stereoida plati alatka...javi rezultatMisicavi i ja
Ne zabrinjavaj se nečeš ga ti jebatiPriča je da na račun stereoida plati alatka...javi rezultat
Tel: 064/677-677
|
|
|
|